od kaj ja simna?Ова го пишува
Enter password for the encrypted file:Setup.exe
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешкоИ заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место .Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа.Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешко
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:46 ---
Шо да кажам а да не згрешам Со Манчестер против Евертон 0-7 човече кој дебилизам ц-ц-ц...како 5-годишен да сум па немам појма од фудбал...и тоа пази на про..Не е тешко, нереално е.
стварно,на најјакото и пред последнот топ player сите екипи се барселони,реалци,..месии,роналдовциШо да кажам а да не згрешам Со Манчестер против Евертон 0-7 човече кој дебилизам ц-ц-ц...како 5-годишен да сум па немам појма од фудбал...и тоа пази на про..
Во која смисла најдобри? Подобруваат гејмплеј или само џиџи-миџиonline неможе со пиратската а
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:45 ---
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешко
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:46 ---
smoke patch одсекогаш имале најдобри пачеви за пес
Како еднаш не им текна да ги поделат екипите барем во три категории: слаби, средни и јаки. Да се знае кои се КПР, Свонси, Катанија, Гранада...а кои Манчестер, Милан, Барса..стварно,на најјакото и пред последнот топ player сите екипи се барселони,реалци,..месии,роналдовци
Со кој тим играш?Абе ве читам и се чудам...ја играм ли јас 2013-ката или не!
Па мене се ми е во ред, има голема борба ама веќе во 3-та сезона ги рендам сите по ред!
Моментално со Рома. А истото беше и со Атлетико Мадрид па и со Шалке.Со кој тим играш?
Јас пак мислев со Барса играш, па ги реднаш сите по ред.Моментално со Рома. А истото беше и со Атлетико Мадрид па и со Шалке.
Сега ќе почнам со Нотингем Форест.
Подобра ли е овој печ од qpes?http://pes-smoke-patch.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pessmokepatch?fref=ts најкомплетни пачеви прават поим се за пачеви за пес
а со левелов на пес дојде време и ние старите про што сме уште од времето на iss да сме џоа почетници шо викаш ко на шала од барса реал меал и сл облечени у дресови на ваљадолид,хетафе,еспањол и др останата багра
не сум слушнал за qpes,smoke секоја година прават врвни patch еви комплетни не сум пробал некој од тие што речеЈас пак мислев со Барса играш, па ги реднаш сите по ред.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 12:13 ---
Подобра ли е овој печ од qpes?