PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој торент за пачевиве што се ставани на форумов на предходните постови ? Оти ако немаш премиум акаунт само 1 линк на еден саат можеш да симињаш па да не чекам толку ..

Има некој торент за пачевиве што се ставани на форумов на предходните постови ? Оти ако немаш премиум акаунт само 1 линк на еден саат можеш да симињаш па да не чекам толку ..
И јас истово сакав да го прашам..

Има барајте на thepiratebay :)

Абе, нема некој пач со репрезентации?

Пробај со исклучен антивирус.

Qpes пачот е Аwesomee.Веќе почнав да ја играм со новиот пач,кој што каде каде се пореални оценките и мислам дека малце има и промена во гемплејот.Можеби е минимална но како подобреан ми изгледаше од оригиналната шит верзија.

Qpes пачот е Аwesomee.Веќе почнав да ја играм со новиот пач,кој што каде каде се пореални оценките и мислам дека малце има и промена во гемплејот.Можеби е минимална но како подобреан ми изгледаше од оригиналната шит верзија.

Пошто не ја следам темава...кажи ми само дали се лиценцирани тимовите, дали се средени трансферите и дали пачот содржи HD текстури?
Фала однапред.

Пошто не ја следам темава...кажи ми само дали се лиценцирани тимовите, дали се средени трансферите и дали пачот содржи HD текстури?
Фала однапред.
Средени се, ама голманите на пачов гулаби бркаат, не бранат :facepalm:

Не ми ја пушта пес, немам кај да пишам не најдов тема за проблеми со игри. Стандард си ја пуштам и не ми ја отвора. Пуштам втор пат, вика already running и во процеси е активна ама не ми ја пушта играта :confused:

И заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место :eek::eek:.Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа(n).Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.

И заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место :eek::eek:.Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа(n).Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.

Не знам што ви се случува но баш интересна ми е Мастер Лигата!

Најново почнав со Рома да играм, првата сезона 3-то место, изгубив на полуфинале на купот, исто така изгубив на полуфинале на ЛЕ.
Во втората сезона водам мртва трка со Јувентус, на полусезона изедначени сме со бодовите.

Има ли пач со втора лига англија и средени дресови
ако знаете пуштете ми линк во П.П.

Ставам пес едит 2.0 пач,све нормално се инсталируе и после ка влагам у игра нема никаква промена..wtf?

Ставам пес едит 2.0 пач,све нормално се инсталируе и после ка влагам у игра нема никаква промена..wtf?

Стартувај ја играта преку селекторот. На фолдерот кај што ти е инсталирана играта ќе кликнеш на селекторот и од таму ќе ја стартуваш играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom