PES 2013

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
како да го исклучам ауто сејвот во мастер лига ?
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 22:08 ---
Не е дозволена никаква warez содржина, линкови до warez/пиратска содржина, или сериски броеви.

Ти ги тргнав сериските броеви од постот, ако ти се повтори, ќе добиеш казнени поени.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Не е дозволена никаква warez содржина, линкови до warez/пиратска содржина, или сериски броеви.

Ти ги тргнав сериските броеви од постот, ако ти се повтори, ќе добиеш казнени поени.
пробав во порака да му ги пратам и незнам зошто али неможеше и затоа го ставив во темата

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Како да не се нервираш?! :eek: Играм Мастер со Манчестер и во ЛШ ми е последно коло на гости со Брага, а Милан игра дома со Селтик. И јас и Милан имаме по 8 бода ама јас гол разлика 12-12, а тие 8-8 и во меѓусебното сум подобар. И сега играм јас...водам 0-1, па нормално одма ти израмнуваат 1-1. После пак водам и таман да си заврши се во моја корист, пошто cо победа сигурно сум втор..Брага нормално притискаат во последните 5 мин. и им судат глупав, најглупав фаул шо можи да биди :eek: (Секогаш кога играчите прават анимација како да се сопнале, суди фаул :mad:). Слободен удар, јас го местам Смолинг како највисок на гол-линија ако може нешто да се спаси. Овај семоќниот играч од Брага шутира, го погодува Смолинг во глава и топката завршува во голот :tapp: во 92-ра. Завршува 2-2, Милан го победува Селтик 4-3 и јас отпаѓам :facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Како да не се нервираш?! :eek: Играм Мастер со Манчестер и во ЛШ ми е последно коло на гости со Брага, а Милан игра дома со Селтик. И јас и Милан имаме по 8 бода ама јас гол разлика 12-12, а тие 8-8 и во меѓусебното сум подобар. И сега играм јас...водам 0-1, па нормално одма ти израмнуваат 1-1. После пак водам и таман да си заврши се во моја корист, пошто cо победа сигурно сум втор..Брага нормално притискаат во последните 5 мин. и им судат глупав, најглупав фаул шо можи да биди :eek: (Секогаш кога играчите прават анимација како да се сопнале, суди фаул :mad:). Слободен удар, јас го местам Смолинг како највисок на гол-линија ако може нешто да се спаси. Овај семоќниот играч од Брага шутира, го погодува Смолинг во глава и топката завршува во голот :tapp: во 92-ра. Завршува 2-2, Милан го победува Селтик 4-3 и јас отпаѓам :facepalm::facepalm::facepalm:
Правило на играва ти е на слободен кога играш против компјутер не реди играч на гол линија !

М

Мартин^

Гостин
Мислам дека најдов Фиксер за ПЕС, што го тргнува целосно читот на А.И и се додава плус гејмплеј и целосно играта се разликува, го приметив тоа.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ако сакате ѕверска средина, паркирајте ги на амф пасторе и крос, имате и дриблинг и брзина и пас и шут... и странично нани и чембелен и тоа е тоа, газење, шпиц кој било :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Јас го решив проблемот со слободните удари на пес13.
Пробајте мислам дека се стискаше L1+R3 (Десниот аналог) и ќе можете да го контролирате голманот поставете го на средина на голот, И одма после поставувањето стиснете пак L1+R3 за да брани сам,И одма стиснете R2 за некој од играчите да се поставо од десната страна од живиот зид L2 стиснете за да се постави друг од левата страна.Пробајте :)

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Јас го решив проблемот со слободните удари на пес13.
Пробајте мислам дека се стискаше L1+R3 (Десниот аналог) и ќе можете да го контролирате голманот поставете го на средина на голот, И одма после поставувањето стиснете пак L1+R3 за да брани сам,И одма стиснете R2 за некој од играчите да се поставо од десната страна од живиот зид L2 стиснете за да се постави друг од левата страна.Пробајте :)
\

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162

Којзнае по кој пат ми се случуваат вакви глупости. Еднаш кога му ја вратив на Фридел сакајќи да шутне ја утна топката, му помина под ногата и си дадов автогол. Еднаш исто со Ноер, му засмета стативата за да шутне и исто автогол... страшно

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
За да ја инсталирам играва ми бара некој си пасворд ако знаете помагајте :)

Kajgana Shop

На врв Bottom