PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Дали на некој му се има случено, кога сака да пушти зачувана игра да неможи да го стори истото т.е. да му излегва save data corrupt или нешто така слично. Истото ми се случи и на become a legend и на master league. Ако знај некој соодветно решение нека ме извести

дечки, да не знае некој како онлајн може да се изигра играва ?! сакаме со едно другарче да се гмечиме, ама у различни градови сме... а пробав не ми дозволуваше... некој со некаква помош?

дечки, да не знае некој како онлајн може да се изигра играва ?! сакаме со едно другарче да се гмечиме, ама у различни градови сме... а пробав не ми дозволуваше... некој со некаква помош?
Kolku so znam jas mora da ja imas originalnata verzija

мислиш без патч или како да се најде оргинална верзија ако не е до тоа......

Оринална верзија, да си ја купиш. Ланската у Нико мислам беше 2000(ако не сум измешал нешто) денари, а оваа неам појма колку е. Би требало слична цена да имаат. Ја купуеш, па се регистрираш, код ставаш. Мислам ваква е процедурата.

Ако ставам друг пач наместо овој што го имам ќе можам да си го играм истиот сејв на Мастер лига ?

како да го исклучам ауто сејвот во мастер лига ?
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 22:08 ---
Дај некој ако ги има тие кодовите што требаат за да ја инсталирам,да ми ги каже,неможам нигде да ги најдам.:)

Ја инсталирав,и на крај одам play за да ја пуштам и ми вика,пробај со оригинално CD,и не се пали играта.

Некое чаре за ова?

Ја инсталирав,и на крај одам play за да ја пуштам и ми вика,пробај со оригинално CD,и не се пали играта.

Некое чаре за ова?

Го немаш кракот ставено,стави го кракот и ќе си работи играта.

хахахаха не е сложена, сигурно за прв пат ја симнуваш и ја играш оваа игра ...
Што знам,на прв поглед така ми делуваше.

А последна ПЕС што ја имам играно беше 2010,до пред една година ја играв.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom