PES 2013

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Ке ми каже некој што е разлика во гејмплеј на pes-serbia smoke patch 5.1 зашто нема торент него по делови е и треба 1 саат да го симињам па дали вреди !!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
како се гаси ауто сејф на мастер лига ?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
значи нема спас мака се мачи со трансвери ауу
со кардиф играм ама едвај два тројца земав многу тешки играчиве за потпишување втора сезона и ме мрзи да играм не ми прави мерак тоа што ќе ти помине трансфер периодот а ти не си донел еден еб*н играч ни од тие фри агент неќат :sneaky:

М

Мартин^

Гостин
Затоа што во првите сезони никој посебно не ти доаѓаат, потоа кога нешто ќе почнеш да освојуваш, трофеи и кога тимот ќе го направиш на најдобро ниво како јаките тимови тогаш и играчите ќе сакаат да доаѓаат кај твојот тим.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
знам бато за тие работи од коа ке станеш некој и нешто после ке сакаат ама моментот е додека си мизерија да донесеш некој играч колку да те вади од калта

го купувам лион бест и на 27 години се пензионира уште една сезона не изиграл замене ..логикава коа е :icon_mrgr:

G

grande-juve

Гостин
хаха и мене тоа не ми беше јасно друже и ја ги кантам на топ плеер и тоа ептен ги кантам што ми стана досадно па барам game changer :)
Затоа сега ќе си ја земам оргиналната да можам онлајн да играм, и мене досадно ми стана, плус си ги усовршив двете формации :). Со Јуве од првата година прв, со Динамо Киев прв во втора лига, па одма прв во Шпанска лига, трета сезона се освоив со 0 порази и 2 нерешени (со 4-3-3 Барса формација и стил на игра), тоа ми е малку глупо, за 2-3 години ептен им се дигаат оцените на играчите и имаш дрим тим. Вчера почнав со ВБА, не купив некој нов играч, до сега сум 5-1-0(со 3-5-2 Јуве формација).

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Да прашам да не има некој пач со македонска лига или само македонија како национален тим?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
најдов пач за Вардар, Работнич и металург..значи останува некој ако знае за националниот тим ако може да најде....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Инсталирав Smoke patch 5.0 и update 5.0.1 и се појавија триста грешки. Прво rld.dll нешто јавуваше...го спуштив тоа, го копирав, па после failed to initialize. Па копирав кракот пак, па други грешки упм...и сега се пушта играта ама крашнува кога сакам да почнам утакмица. Помагајте ако знајте.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Го средив....ама какви голови ми шибаат човече ц-ц-ц. Значи тоа Њукасл кои гнаси се на играва....абе си ја зема топката и од 40 метри така идеално го проигрува со некоја нереална траекторија и напаѓачот и повеќе ни помалку од волеј ја забива во мојот гол, претходно за 0.000000001 метри избегнувајќи офсајд :eek:

Член од
30 април 2010
Мислења
147
Поени од реакции
26
Ако може некој што ја владее ПЕС да ми каже како се прави лоб на голман, контролите?
Што треба да стискам?
Фала пуно :rolleyes:

М

Мартин^

Гостин
на Q држиш и на A ќе притиснеш и ќе го лобуваш но во некои прилики лоб удар оди над голот, поретко се даваат голови од такви ситуации, затоа што ако многу задржиш на А тогаш не очекувај топката да влегне во гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom