od kaj ja simna?Ова го пишува
Enter password for the encrypted file:Setup.exe
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешкоИ заборавив да пишам.Мастер лига не е за играње барем не за мене.Вчера пробав со Малага една сезона и едвај 17 место.Незнам што им е филмот на тие што ја праат играта но да му се одмили на човек.Да губиш од СОСИЕДАД 0-5 и такви чудни резултати не ми се сфатливи.Ти даваат гол апсолутно кога сакаат и ти неможеш ништо да направиш околу тоа
.Изгледа играва е добра колку толку за да се игра само со другари.
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешко
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:46 ---
Шо да кажам а да не згрешамНе е тешко, нереално е.
стварно,на најјакото и пред последнот топ player сите екипи се барселони,реалци,..месии,роналдовциШо да кажам а да не згрешамСо Манчестер против Евертон 0-7 човече
кој дебилизам ц-ц-ц...како 5-годишен да сум па немам појма од фудбал...и тоа пази на про..
![]()
Во која смисла најдобри? Подобруваат гејмплеј или само џиџи-миџиonline неможе со пиратската а
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:45 ---
нема да играш на најако ниво смали на професионално не на топ или суперзвезди тоа е мн тешко
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:46 ---
smoke patch одсекогаш имале најдобри пачеви за пес![]()
Како еднаш не им текна да ги поделат екипите барем во три категории: слаби, средни и јаки. Да се знае кои се КПР, Свонси, Катанија, Гранада...а кои Манчестер, Милан, Барса..стварно,на најјакото и пред последнот топ player сите екипи се барселони,реалци,..месии,роналдовци![]()
Со кој тим играш?Абе ве читам и се чудам...ја играм ли јас 2013-ката или не!
Па мене се ми е во ред, има голема борба ама веќе во 3-та сезона ги рендам сите по ред!
Моментално со Рома. А истото беше и со Атлетико Мадрид па и со Шалке.Со кој тим играш?
Јас пак мислев со Барса играш, па ги реднаш сите по ред.Моментално со Рома. А истото беше и со Атлетико Мадрид па и со Шалке.
Сега ќе почнам со Нотингем Форест.
Подобра ли е овој печ од qpes?http://pes-smoke-patch.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pessmokepatch?fref=ts најкомплетни пачеви прават поим се за пачеви за пес
а со левелов на пес дојде време и ние старите про што сме уште од времето на iss да сме џоа почетници шо викаш ко на шала од барса реал меал и сл облечени у дресови на ваљадолид,хетафе,еспањол и др останата багра![]()
не сум слушнал за qpes,smoke секоја година прават врвни patch еви комплетни не сум пробал некој од тие што речеЈас пак мислев со Барса играш, па ги реднаш сите по ред.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 12:13 ---
Подобра ли е овој печ од qpes?