Со кого игра следно коло ? ќе го крка со кој и да игра.Norvic nemaat poraz 9 meca vo EPL![]()
Stoke 6Norvic nemaat poraz 9 meca vo EPL![]()
лол стоке лолStoke 6
Јас мислам до Зенден е, какво АнеNorvic nemaat poraz 9 meca vo EPL
--- надополнето: 8 декември 2012 во 17:47 ---
Апдејт:
Челзи под водство на Рафа без Ане:0 победи.1 даден.3 примени.
Челзи под водство на Рафа со Ане:2победи на 2 меча. 9 дадени.2 примени.4гола на Торес.Лампард се врати од повреда.
Или си Ане или не си.
Зошто навивачите на Јунајтед денеска најмногу коментираат за пеналите тука на темата? И педофил у твојата тема пишувај си тука не, да не ја растураме темат за навреди кон противинчките играчи и нивните менаџери.Само два пенала порачал педофилот, требало уште 2-3 барем...
WTF?Norvic nemaat poraz 9 meca vo EPL
--- надополнето: 8 декември 2012 во 17:47 ---
Апдејт:
Челзи под водство на Рафа без Ане:0 победи.1 даден.3 примени.
Челзи под водство на Рафа со Ане:2победи на 2 меча. 9 дадени.2 примени.4гола на Торес.Лампард се врати од повреда.
Или си Ане или не си.
Оти се вртело колцето, вие ко коментиравте за Челзи-Јунајтед убо ви беше.Зошто навивачите на Јунајтед денеска најмногу коментираат за пеналите тука на темата? И педофил у твојата тема пишувај си тука не, да не ја растураме темат за навреди кон противинчките играчи и нивните менаџери.
Ането бе, таа на Иосоноинтериста. Драгонскај на аватар си ја ставилWTF?![]()
Де не беше судијата Арценал немаше да дадат гол.ФАКТ! друго за утакмицава не коментирам ....
За Свонси: Ај после речете дека Мичу не вреди 30мил![]()
Мислам дека нема право Олсон да настапува за Англија.The future Arsenal and England captain