Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
Ехаа цел декември настани, прво смак на светот па смак во арена па нова година....Смак се на 29 декември во бивша Беоарена.
Ехаа цел декември настани, прво смак на светот па смак во арена па нова година....Смак се на 29 декември во бивша Беоарена.
НЕ брат.. грешка си.. ние сме најглупиот народ на планетава, затоа што за се друго, кога терба да се решаваат нашите лично егзистенцијални поблеми, во ншава држава или што и да е, ние сме со ноге у вис, а за ирационална работа, што нит знаеме, нит има некој елементарен процентуален минимален показател дека се тоа така ќе се случи, ние сме први доктори на науки и за сето тоа.. Кул и респект за тоа!Значи ние сме нај позитивниот народ на планетава да ни се ближи некое зло во наводници ние сме секогаш КУЛ RESPEKT.
Поздрав до сите драпачи но мислам дека не сме сами и дека нешто сепак ќе има ново за да не ни биде монотоно мислам.
A ti za sto si primer?Хах ние не мислиме дека ништо нема да се случи, ние знаеме .
A иначе ја не очекувам да биде ништо посебно интересно после 21ви. Ќе измислат некоја причина зошто ништо не се случило, ќе го померат датумот, или ќе речат дека се случило некое духовно пресветлување, ама ние неверниците не сме ни осетиле. Ќе имаш одговори од типот "Духовно се поврзавме со космосот", "Катастрофа беше избегната зашто вонземјаните не' спасија", астрални димензии, чакри и не знам што.. На овие луѓе никогаш не можеш да им кажеш "ХА! Не бевте во право!" и да им се изнасмееш у фаца, зашто они не работат со докази туку со измислици. За нив научни докази и теории се абстрактен поим. И така можат до бесконечност да додаваат измислица, над измислица, над измислица, без оглед на тоа колку контра-аргументи ќе им приложиш... Веќе видено, еве demon11 e пример.
Значи ќе измислат нешто сигурно, можеби ќе го померат датумот за да искешираат уште малце пари од книги, дивиди-ја итн., и на крај ќе исчезнат без трага.
Не знам, ти кажи ми.A ti za sto si primer?
Seuste za nisto, zalnoНе знам, ти кажи ми.
Паско ако излезе, сниман на некоја ископина, со 10-те часовници на рацете, одма ќе упали кампањава!Ова со селово може да биде јак предлог за кампања за туризам во Македонија. Да излезе Грујо на ТВ и да плати да се емитува на CNN како во Македонија ако дојдат ќе се спасат од апокалипсата, а има безброј будали, ќе дојдат. Па може да функционира.
Абе каква работа глеј да се обезбедиш со храна, батерии и разно разни продукти за апокалипсата.Значи уште помалку од месец а ....тууу таман решив да барам работа
Замисли ги сега охриѓани со промо кампањава... само бог знае колку ќе дерат...Ова со селово може да биде јак предлог за кампања за туризам во Македонија. Да излезе Грујо на ТВ и да плати да се емитува на CNN како во Македонија ако дојдат ќе се спасат од апокалипсата, а има безброј будали, ќе дојдат. Па може да функционира.
Бистро дете.Детево може да те научи некои корисни работи:
Всушност, многу од нас може барем да не натера да размислуваме.
Vsusnoet vremeto e iluzija koe postoi samo na casovnikot vo 3d ti i jas ili bilo koj nemozeme da go vidime kako dimenzija samo mozeme da go pocustvuvame, vo 4d percepcija ke bide vidlivo kade ke mozes da go smaluvas zgolemuvas stopiras vrakas motas napred itn. Ke mozes celiot zivot od 3d da go vidis vo nekolku sekundi, toa e ona koga covek dozivuva klinicka smrt ili pred da umre odnosno duhot koga go napusta teloto si go gleda celiot zivot vo nekolku sekundi, ili pak koga sonuvas iako znaeme deka sonot trae 6 sekundi, a ti svesen si deka trael cela vecer. Razlicna e percepcijata za vremeto vo zavisnost od dimenziiteБистро дете.
Многу убав приказ на тоа како се надополнуваат првата, втората и третата димензија. Всушност теоријата за паралелни универзуми е "четвртата димензија" од видеово.
Ако третата димензија е сублимат од бесконечен број на дводимензионални пресеци, тогаш следната ја сочинуваат бесконечен број на тродимензионални простор континиуми, што всушност и е мултиверзумот.
Не би се согласил само со неговата констатација дека времето нема просторен аспект, било која димензија каде е можно движење, мора да го содржи во себе и времето, тоа директно е поврзано со просторот и заедно прават една целина.
Исто така постојано нагласува што имало а што немало смисла.....тоа не е услов кога се зборува за природата на универзумот, бидејќи човечката перцепција за логично и реално е ограничена. Многу откритија како теоријата на релативноста или квантната механика немаат смисла, па се реалност.
П.С. Да небидам офтопик, еве нешто во врска со темава:
http://www.astrologycourse.org/2012.htm
Неможеш да кажуваш што е боја, како изгледа зајдисонцето или што е ноќта ако си се родил слеп, како што неможеш да кажуваш ни како ќе се однесува времето во 4д, кој што ќе прави и слично. Причината за сето тоа е потребата од искуство. За да имаш сознание за одредена работа, неопходно е да ја искусиш а фантазирањето не е тоа. Освен ако ти не си некое интердимензионално битие кое ја искусило таа димензија.Vsusnoet vremeto e iluzija koe postoi samo na casovnikot vo 3d ti i jas ili bilo koj nemozeme da go vidime kako dimenzija samo mozeme da go pocustvuvame, vo 4d percepcija ke bide vidlivo kade ke mozes da go smaluvas zgolemuvas stopiras vrakas motas napred itn. Ke mozes celiot zivot od 3d da go vidis vo nekolku sekundi, toa e ona koga covek dozivuva klinicka smrt ili pred da umre odnosno duhot koga go napusta teloto si go gleda celiot zivot vo nekolku sekundi, ili pak koga sonuvas iako znaeme deka sonot trae 6 sekundi, a ti svesen si deka trael cela vecer. Razlicna e percepcijata za vremeto vo zavisnost od dimenziite