21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
Најинтересно ќе биде после 21 декември. Или ние што мислиме дека ништо нема да се случи ќе се смееме, или пак обратно. Али ќе биде интересно во секој случај.
Хах ние не мислиме дека ништо нема да се случи, ние знаеме :).

A иначе ја не очекувам да биде ништо посебно интересно после 21ви. Ќе измислат некоја причина зошто ништо не се случило, ќе го померат датумот, или ќе речат дека се случило некое духовно пресветлување, ама ние неверниците не сме ни осетиле. Ќе имаш одговори од типот "Духовно се поврзавме со космосот", "Катастрофа беше избегната зашто вонземјаните не' спасија", астрални димензии, чакри и не знам што.. На овие луѓе никогаш не можеш да им кажеш "ХА! Не бевте во право!" и да им се изнасмееш у фаца, зашто они не работат со докази туку со измислици. За нив научни докази и теории се абстрактен поим. И така можат до бесконечност да додаваат измислица, над измислица, над измислица, без оглед на тоа колку контра-аргументи ќе им приложиш... Веќе видено, еве demon11 e пример.

Значи ќе измислат нешто сигурно, можеби ќе го померат датумот за да искешираат уште малце пари од книги, дивиди-ја итн., и на крај ќе исчезнат без трага.

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Најинтересно ќе биде после 21 декември. Или ние што мислиме дека ништо нема да се случи ќе се смееме, или пак обратно. Али ќе биде интересно во секој случај.
Sigurno nie kese smeeme posle itie:pos:

I

Immigration man

Гостин
http://www.imdb.com/title/tt1582459/

за сите што мислат дека нубиру, планета икс или нешто слично ке се случи нека го погледнат овој серијал од 22 епизоди
кој ќе ги гледа дури да ги изгледаме ќе дојди планетава дај кажи шо е во кратки црти :vozbud:

Член од
23 април 2012
Мислења
107
Поени од реакции
37
кој ќе ги гледа дури да ги изгледаме ќе дојди планетава дај кажи шо е во кратки црти :vozbud:
за присуство на вонземјаните, нивно инфилтрирање во државните структури и на крај пристигањето на нивната планета преку портал.
пристигаат на земјата бидејки нивното сонце се претвара во супернова и бараат ново место за да се населат.
во меѓувреме како развиваат вируси за да се намали популацвијата на земјата за да мозе нивните 2.5 милијарди да пристигнат и да ја населат земјата

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.593
http://www.imdb.com/title/tt0109686/

I ova e dosta dobor. Stanuva zbor za dva primeroka koi otkivaat tajna i sakaat da ja vratat nazad na sopstvenikot. Se dvi\at vo "vozilo" kamuflirano kako kuce. Iako navidum dosta naivno, doagja do istrebuvanje na odreden vid ptici,potocni buv, koj e klucen za opstanokot na vidot. Dosta interesno i poucno a trae samo saat i pol vreme.

M

Muranyi

Гостин
за присуство на вонземјаните, нивно инфилтрирање во државните структури и на крај пристигањето на нивната планета преку портал.
пристигаат на земјата бидејки нивното сонце се претвара во супернова и бараат ново место за да се населат.
во меѓувреме како развиваат вируси за да се намали популацвијата на земјата за да мозе нивните 2.5 милијарди да пристигнат и да ја населат земјата
Филмов е научна фантастика?Лајк ит.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
Поглупо нешто неможеше, на Марс што не се населат, дури и ние со денешнава технологија би можеле да ја тераформираме, а не па некои вонземјаништа.

I

Immigration man

Гостин
Значи ние сме нај позитивниот народ на планетава да ни се ближи некое зло во наводници ние сме секогаш КУЛ :cuc: RESPEKT.
Поздрав до сите драпачи но мислам дека не сме сами и дека нешто сепак ќе има ново за да не ни биде монотоно мислам.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
Леле уште еднаш ќе кажам ќе биде интересно кога ништо нема да се случи на 21-ви.:D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Нема да има смак на светот на 21 децембар 2012! докажано!
денес купив паштета и на неа пиши рок на траење до 2014 година. Не се будали да прат паштети со рок на траење подолг од траењето на светот.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Toa nikoj nemoze da ti go objasni naj tocno, samo ima pred postavki. Dosega nikoj ne go videl i ne go osteil. Najdobro e da se opustis i da uzivas, a ako treba da prezivees instiktot za prezivuvanje ke ti se aktivira. Vo samata tema ima eden saman koj bas zboruva dosta tocno, nekoe video e najdi go pogore. Toj zborubva deka ke nastapi totalen mrak i deka niedna energija nema da protekuva bas zaradi taa nult pozicija. Znaci zemi si hrana za 6 dena i sedi doma..
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 19:30 ---

Znaci, da ja objasnam slikata: momentalno se naogame vo 3d percepcija za 4d se smeta vremeto no sega gledame vo 3d, a vremeto 4d ne go gledame samo go osekjame. Znaci na 21.12.2012 koga ke pocne da se slucuva transformacijata od 3d vo 4d ke pocneme da gledame vo 4d znaci vremeto ke bide porazlicno od sega i istoto ke moze da go gledame ke moze da go premotuvame napred i nazad patuvanje niz vremeto itn, eden vid kako vo sonot. Bafer zonata ili 4d ke bide priprema za 5d koja prakticno ke trae 17 godini, no sepak kazavme deka za vremeto ke imame razlicna percepcija i toa ke bide ubrzano nekolku pati sto znaci deka nekade krajot na 2013 ke vleguvame vo 5d. Vo 5d mislite ke mozes da gi manifestiras vo momentot, sto ke zamislis toa ke ti se sluci vo istiot moment. Fantazijata ke bide najjako oruzje
Со димензиите не се согласувам.
Детево може да те научи некои корисни работи:
Всушност, многу од нас може барем да не натера да размислуваме.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.593
Нема да има смак на светот на 21 децембар 2012! докажано!
денес купив паштета и на неа пиши рок на траење до 2014 година. Не се будали да прат паштети со рок на траење подолг од траењето на светот.
Смак се на 29 декември во бивша Беоарена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom