М
Мартин^
Гостин
Со пач в1.5 е играта или ?Ај бе.. не плачете
Ете ви ја на замунда FIFA 13 v1.5 [RELOADED]
Со пач в1.5 е играта или ?Ај бе.. не плачете
Да даСо пач в1.5 е играта или ?
И јас ја избришав, кога ја имаше на замунда за прв пат ја симнав одма и ја инсталирав, кога ја уклучив не бре немаше да сецне на High играв и на најдобра резолуција и што се случува ? После 2-3 дена играта почна нагло да ми сецка и исто така и НБА 2к13 почна да ми сецкаше.Ја избришав играва, се нервирам кога играм ФИФА на мала резолуција и ми сецка, едноставно толку е. Блазе си ви вас што ја терате на High/Med
А кај да го најдам само Update-от , зашто играта добро тера?Ај бе.. не плачете
Сигурно Фифа 13 не ја подржува на компјутери што имаат 64-битен компјутер.Можно ли е дека windowsot ми е 64 бит да не ми ја уклучува играта...? права се како што треба и одам да ја вклучам ништо не ми отвара...
Само во ЕАА кај да го најдам само Update-от , зашто играта добро тера?
Мојов е 64 и супер тера.Сигурно Фифа 13 не ја подржува на компјутери што имаат 64-битен компјутер.
Го преинсталирав компјутерот и ја спуштив ова. Ама кога ќе ја уклучам ми го вади ова : „The dynamic library rld.dll failed to initialize (E1103)“.Ај бе.. не плачете
Ај пробај со ова, ама ништо не менувај.Го преинсталирав компјутерот и ја спуштив ова. Ама кога ќе ја уклучам ми го вади ова : „The dynamic library rld.dll failed to initialize (E1103)“.
Шо е проблемот?
П.С. rld.dll ми е напраено read only