FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога ја симнав пред неколку недели па до денес ниту еднаш не ми крашнала нити пак сум имал некој проблем, овој 1.5 пачов е нешто обавезен, менува нешто клучно во гејмплеј или слично или не знам трансфери, тимови итн?

Кога ќе продолжам договор на играч во remaining пишува дека играчот има уште -Xгодини и Хмесеци.
После тоа си иде од клубот како да му завршил договорот.
Исто така и кога ќе прифатам понуда за некој играч играчот останува во клубот.

Багови колку сакаш..

Не ми се верува дека од најдобрата фудбалска игра до сега ЕА со нивните апдејти направи :гомце: од игра.
Ќе фатам пиратската ке си ја инсталирам и ќе си ја играм таа верзија, зошто се чувствувам како ПЕС да играм :facepalm:

ЕА најголемите :гомце::гомце: :mad:

Добро бе, еднаш ми сецка, еднаш не :@ Нема шанси да е за перформанси, јак ми е лаптопот, намалив и на медиум и пак исто...

Добро бе, еднаш ми сецка, еднаш не :mad: Нема шанси да е за перформанси, јак ми е лаптопот, намалив и на медиум и пак исто...
Кај мене не сака ни да почне натпревар а не пак да сецка :/

Не ми се верува дека од најдобрата фудбалска игра до сега ЕА со нивните апдејти направи :гомце: од игра.
Ќе фатам пиратската ке си ја инсталирам и ќе си ја играм таа верзија, зошто се чувствувам како ПЕС да играм :facepalm:

ЕА најголемите :гомце::гомце: :mad:

Зашто бе, мене исто ми е, ништо ново не приметив :confused:

Зашто бе, мене исто ми е, ништо ново не приметив :confused:
Многу глупости брат.
Ај тоа што во фифава е традиција кога мењаш играч да ти се уклучува некој 5ти, тоа ОК. Ама она кога играш против некои ламери што освен Реал и Барса не знаат ништо друго и first pass прецизноста претходно не беше како сега. Сега ти иди некое бате, зема Реал или Барса и све на прво.. све на прво, нема никаква грешка во пасовите, ми иде да повратам. И кога ке излезе сам пред гол и кога ке промарши, одма гледаш колку му е знаењето. Некогаш пред апдејтите ќе се погодело некое бате добро да игра, и сварно тоа со пасовите со знаење да го прави, ама сега? Сега исто некој нуб ти зема (ајде да речеме) Дортмунд и исто така све на прво игра, и све тоа прецизно :eek:
Не е таа течноста/реалноста што беше.
Ја уништија играта и ептен сум исфрустриран, да не зборувам и за серверите што од ден на ден се повеќе и повеќе лагираат.
Доколку не излезе за 1 недела мах. некој фикс или било што, ја бришам и си ја инсталирам пиратската. Барем ќе уживам додека играм. :гомце:

Значи сепак не се заебав што не и направив пре-ордер ..

Значи сепак не се заебав што не и направив пре-ордер ..
Си се заебал и тоа гадно :) Јас ја играм на ХБОХ и немам од што да се жалам освен од серверите што некогаш те дисконектираат , си фурам УТ прва лига :)

Да не сака некој да ја купи FIFA 13 оригинал за плејстејшн? Земал едно другарче, ја уклучил, ја пробал, изиграл 2-3 утакмици, ама му била потапа него ПЕС, па не ја сака. Ако сака некој, нека пише. Цена по договор.

Најдов друг крак и го кладов rld.dll фајлот кој неможеше да го прочита.
Арно ама сега нејќи да се уклучи играта, а не се појавува поќе тој проблем со rld.dll. Знам некој имаше ваков проблем ама многу се 50 страни да пралистувам за да ги најдам мислењата. Ај некој добар нека ми поможи :)

Најдов друг крак и го кладов rld.dll фајлот кој неможеше да го прочита.
Арно ама сега нејќи да се уклучи играта, а не се појавува поќе тој проблем со rld.dll. Знам некој имаше ваков проблем ама многу се 50 страни да пралистувам за да ги најдам мислењата. Ај некој добар нека ми поможи :)
Пробај апдејт драјвери.

Иначе во југотен ја нема сеуште :) Ако разбери некој кога ќе ја донесат нека пиши ..
јас бев прошлата недела вторник-среда ми рече ке ја добиеле а да не знаеш колку пари е се заборавив да прашам :D

Зашто нормално примам доста голови на legendary, бордот на директори сам ми го пазари Мика Ричардс и ми го бапнаа во тимот, па после се извинуваа што тоа го направиле без мое знаење :D Ниедна утакмица нема да изигра човекот.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom