FIFA 13

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
јас бев прошлата недела вторник-среда ми рече ке ја добиеле а да не знаеш колку пари е се заборавив да прашам :D
Мислам беше 2990 , не се сеќавам и јас точно но повеќе од 3000 не е :)
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 23:33 ---
јас бев прошлата недела вторник-среда ми рече ке ја добиеле а да не знаеш колку пари е се заборавив да прашам :D
Мислам беше 2990 , не се сеќавам и јас точно но повеќе од 3000 не е :)

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Како да внесам нови дресови, нема креатион мастер 13 има ли некој што повеке си ја разбира работава.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Најдов друг крак и го кладов rld.dll фајлот кој неможеше да го прочита.
Арно ама сега нејќи да се уклучи играта, а не се појавува поќе тој проблем со rld.dll. Знам некој имаше ваков проблем ама многу се 50 страни да пралистувам за да ги најдам мислењата. Ај некој добар нека ми поможи :)
Ја среди?
Симни си најнова верзија на DirectX од нет, инсталирај го и пробај пак... (y)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
fifa.JPG
FA куп финале. Јас сум со сити. Нема правда :unsure:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.339
Поени од реакции
5.718
Не е оргинал. Пишав погоре, ги спуштив сите од замунда и една се погоди да чини и сега ја играм :)
А да провереше некако која верзија ти е инсталирана па да ни кажеше и нас да не се мачиме сите да ги симнуваме ..

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Луѓе, абе кај се прави клизач, на што се стиска за да шутне голманот, на што се стиска кога играчот шутира од корнер(тие функции ми ги нема, кога ќе шутирам од корнер ги раштракувам сите копчиња од тастатурата и сака)? :(

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.339
Поени од реакции
5.718
Луѓе, абе кај се прави клизач, на што се стиска за да шутне голманот, на што се стиска кога играчот шутира од корнер(тие функции ми ги нема, кога ќе шутирам од корнер ги раштракувам сите копчиња од тастатурата и сака)? :(
После толку врмее не успеав да најдам добра верзија од играва .. која ја користиш..или ке морам оригиналка да купувам :/

Kajgana Shop

На врв Bottom