Девственик...на триесет години

Можи и ќе го биде човекот без лекции.Него ги има еден куп 'искусни', кои сеуште не знаат како да се задоволи една жена, не знаат да допрат, да бакнат, да покажат почит. И после завидуваат и пцујат кога ќе се најде некој по-кавалер од нив околу кој се вртат куп девојчиња.Па педер бил, па ваков, па онаков. Кога вие машки ќе научите да бидете попристојни и поскромни ? Е, тогаш ќе заработите поголема почит од нас.
Тропаш на погрешна врата, Пумата е женцко само сака да се контра со сите.

Аман бре! :facepalm:
Море водењето љубов е уметност, си треба пракса... Кога овој жалосен човек ќе стане мајстор на занаетот?
Ех ех ех... штета!

Можеби таквите како него ќе бидат повнимателни со жените. Ги има многу искусни, пак ќе речам, ама понекогаш ми изгледаат многу многу пожалосни од горе-опишаниот. Не е сѐ до искуството за водење љубов. Во тоа не се гледа квалитетот на личноста, она што секоја жена сака да го види кај еден маж!
--- надополнето: 28 септември 2012 во 11:34 ---
Никој не е толку сконцентриран на кариера и образование, а апсолутно никој нема толку високи критериуми од проста причина што сексуалниот нагон е еден од најсилните нагони кај човекот.
Мене ме интресира зашто, ако веќе го познаваш толку добро, не правиш муабет со него за ситуацијава? И зошто повеќето од твоите мислења ги започнуваш со хммм - што толку се двоумиш? Што сакаш да кажеш, а не кажуваш?

Хммм, (во мој стил) :) Јас само дадов пример за човек кој го познавм, а кој претставува цела класа на такви типови како него. Почнувам од реален човек ако сакам да зборувам за сите слични.Некој од вас погрешно разбраа дека сакам ТОКМУ за него да зборувам
Инаку жедта е најсилниот нагон кај човекот. Сексуалноста е нешто подоле. Поздрав

Колку е девственик (називов бре!) само неговиот задник си знае, а може ебе бе онака уан стенд...
1. Со него си 24/7 па знаеш што се прави?
2. Си сакала да се општиш со истиов па те одбил?

Ајде отвори се до крај и ќе изнајдеме иљач заедно, масовно на цело село :)

Колку е девственик (називов бре!) само неговиот задник си знае, а може ебе бе онака уан стенд...
1. Со него си 24/7 па знаеш што се прави?
2. Си сакала да се општиш со истиов па те одбил?

Ајде отвори се до крај и ќе изнајдеме иљач заедно, масовно на цело село :)

Не злато, не е по мој вкус дечкото ако толку те интересира. Ако погоре ми ги читаше мислењата можеше да видиш дека имам добро мислење и почит и за таквите како него.И каде, те молам напишав дека сум заедно со него 24/7 ?

Не злато, не е по мој вкус дечкото ако толку те интересира. Ако погоре ми ги читаше мислењата можеше да видиш дека имам добро мислење и почит и за таквите како него.И каде, те молам напишав дека сум заедно со него 24/7 ?

Ете видиш сеа како ти ме разбра погрешно, затоа ти викам не си заедно со него 24/7 може си ебе човекот, ама не е курназ кој што пипнал пиче и рекол оп 10 ебнаф, тоа ми беше муабетот, па може и е и геј, па и асексуалец, и да е негов избор демокраси рулз, ви ол лив ин Амеркиа... ти текиња ако не ти текиња слушни ја песничкава е од Рамштајн, а и сама кажа дека го почитуваш, незнам зошто толку те интересира неговиот сексуален живот, а не е твој тип бај д веј? :cautious:

Ете видиш сеа како ти ме разбра погрешно, затоа ти викам не си заедно со него 24/7 може си ебе човекот, ама не е курназ кој што пипнал пиче и рекол оп 10 ебнаф, тоа ми беше муабетот, па може и е и геј, па и асексуалец, и да е негов избор демокраси рулз, ви ол лив ин Амеркиа... ти текиња ако не ти текиња слушни ја песничкава е од Рамштајн, а и сама кажа дека го почитуваш, незнам зошто толку те интересира неговиот сексуален живот, а не е твој тип бај д веј? :cautious:

Зборував за цела класа и зедов еден пример. Читај внимателно. Тоа што мене ме интересира си е моја работа ако сакам да ја споделам на форумов. Бај д уеи, некој може да биде искрен и да сака да чуе други мислења, а друг да фаќа сеир и да тропа што годе.

Го опиша како симпатичен,страшно интелегентен,комуникативен,образован,прошетан,начитан,а не бил твој тип.....
Што е твој тип онда ? Ружен,глуп,не знае да сврзе ниту еден збор,4 одделенија основно, не стигнал подалеку од соседното село и последна прочитана книга да му е Зајче без опавче ?
Иди земи го и провери дали е геј или асексуалец.....ако не е ниту едното ниту другото,барем ќе го усреќиш ептен :D

п.с А можеби се чува типов за прва брачна ноќ :P:icon_mrgr:

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!

Само тој си знај!
Неможам за човеков да кажам ништо (пошо не го познавам лично)
Да не ги реплицирам останатите мислења, само ќе ги препишам: геј, асексуалец, ретардиран, незнам какво... дрн, дрн... јариња - иако сево ова е можно.
* Но, ако некој, било кој, не е заинтересиран за секс - незначи дека има проблем или нешто не е во ред.

Има луѓе кои се откажуваат од сексот со цел духовна еволуција. Монасите (од сите религии во кои има монашки редови) практикуваат целибат. Јогините исто така.

Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото.
Извини ако грешам, но, не верувам дека толку добро го знаеш... повеќе претпостави и митови има во реченициве.

Го опиша како симпатичен,страшно интелегентен,комуникативен,образован,прошетан,начитан,а не бил твој тип.....
Што е твој тип онда ? Ружен,глуп,не знае да сврзе ниту еден збор,4 одделенија основно, не стигнал подалеку од соседното село и последна прочитана книга да му е Зајче без опавче ?
Иди земи го и провери дали е геј или асексуалец.....ако не е ниту едното ниту другото,барем ќе го усреќиш ептен :D

п.с А можеби се чува типов за прва брачна ноќ :P:icon_mrgr:

Абе имаме брунети, црвенокоси, плавуши et cetera.. И сите се убави. Ама ти сакаш да прскаш врз плавуши, еrgo тие се твојот тип.
Немој со ретардирани муабети.

Ама и асексуалец да е бил или едноставно под дискутабилна сексуалност, од олку оговарање гзот го убил од чешање, па сигурно завршил работа.
Оти од оговарање гзот само фаќа, па браво момци, и да се мислел дечкото, вие одлучивте за него. Морал гзот да си го даде. Од фељ не се бега.. :гик:

Мене описов ми е супер, би му ја простила невиноста, под услов да е стрејт;)
Шала на страна, карактерно, според описот, ми е ОК. Дури и да е геј, би го дружела, бидејќи сакам начитани, културни, креативни и образовани луѓе.

Пишав за ова и на другана тема, евe, морам да цитирам:

PIRATIC напиша:
Мажите кога станува збор за секс не бираат каква е цурата, дали била претходно со 5, 10, 20, 50 или 100 души ............. но кога станува збор за сериозна врска и брак ите-како им е битно тоа !​
Не верувам дека постои машко кое за жена би земал некоја која поминала пола град ............ но за несериозна врска т.е. за секс и заебанција баш му е гајле со кого/кои се била !​
Арно ме просветли, да си барам невин маж, се што треба, ќе го научам:D
Не да се омажам со некој што го ставал кај ќе стигне, па после цел град да ми се смее каков копук сум зела, и да ми зборуваат зад грб дека ме вара ваму-таму.
Е така, пошто и јас сакам сериозна врска, ќе си барам невин маж:pos:

П.С. Колку за ваша информација, и Тесла апстинирал од жени....вие и него ќе го прогласевте за ретард, според муабетиве што ги читам.

Зборував за цела класа и зедов еден пример. Читај внимателно. Тоа што мене ме интересира си е моја работа ако сакам да ја споделам на форумов. Бај д уеи, некој може да биде искрен и да сака да чуе други мислења, а друг да фаќа сеир и да тропа што годе.

Зошто бе сеир, сеа... се обидов да изнесам мислење како ја гледам на некои работи, е сега тоа што сум малце по екстремна таква ми е природата, ама и сакам многу реално да ги видам работите, тука може не ни штима конверзацијава, а и па немора да се слагаме де, инаку зошто би постоле форум ако сите сме биле истомисленици..
А да ти кажам едно финтиче земи начукај го пријателчето, со алкохол па и малку марихуана има да ти се отвори како кокиче у пролем мај дијар:)

Мене описов ми е супер, би му ја простила невиноста, под услов да е стрејт;)
Шала на страна, карактерно, според описот, ми е ОК. Дури и да е геј, би го дружела, бидејќи сакам начитани, културни, креативни и образовани луѓе.

Пишав за ова и на другана тема, евe, морам да цитирам:

PIRATIC напиша:
Мажите кога станува збор за секс не бираат каква е цурата, дали била претходно со 5, 10, 20, 50 или 100 души ............. но кога станува збор за сериозна врска и брак ите-како им е битно тоа !​
Не верувам дека постои машко кое за жена би земал некоја која поминала пола град ............ но за несериозна врска т.е. за секс и заебанција баш му е гајле со кого/кои се била !​
Арно ме просветли, да си барам невин маж, се што треба, ќе го научам:D
Не да се омажам со некој што го ставал кај ќе стигне, па после цел град да ми се смее каков копук сум зела, и да ми зборуваат зад грб дека ме вара ваму-таму.
Е така, пошто и јас сакам сериозна врска, ќе си барам невин маж:pos:

П.С. Колку за ваша информација, и Тесла апстинирал од жени....вие и него ќе го прогласевте за ретард, според муабетиве што ги читам.
Тесла бил ите како пореметен психички со триста фобии од која најголема фобијата од микроби и бацили,човекот не се ракувал без ракавици а замисли да се залапа со некоја или недај боже да го бута во смрдлива дупка.
И нешто да те прашам според тебе ниедна курва не е мажена никој не сака да ја земе, пошто нали била со 5 10 15 20 машки ?

Тесла бил ите како пореметен психички со триста фобии од која најголема фобијата од микроби и бацили,човекот не се ракувал без ракавици а замисли да се залапа со некоја или недај боже да го бута во смрдлива дупка.
И нешто да те прашам според тебе ниедна курва не е мажена никој не сака да ја земе, пошто нали била со 5 10 15 20 машки ?

Да не беше Тесла, ние не ќе можевме да пишуваме овде на форумов. Да, имал низа фикс идеи, и свесно се определил за апстиненција бидејќи не сакал да си ја троши креативноста на сексуален начин.
Секој си има право на свој личен избор, нити осудувам, нити поддржувам некој што се решил на вакво нешто.

Во друга тема маживе не форумов јасно кажаа дека никогаш не би зеле девојка која била со повеќе мажи. Под тоа се подразбира повеќе од 3.
За курвите не берам гајле, од нив ние поштените не можеме да дојдеме на ред за мажење. Пошто нели, секој маж им е втор, а јас будала, си кажувам вистина:D

Зборував за цела класа и зедов еден пример. Читај внимателно. Тоа што мене ме интересира си е моја работа ако сакам да ја споделам на форумов.
Оставете го човекот и цела класа на раат ... не знам што е толку интересно да се зборува за ваков или таков тип на човек ... демек ние сме нормални, а види го ти него се разликува и не е нормален ... штом нема направено ништо криминално или на штета на друг тогаш што е поентата ... пак ќе речам безимена = чашитка :)

Да не беше Тесла, ние не ќе можевме да пишуваме овде на форумов. Да, имал низа фикс идеи, и свесно се определил за апстиненција бидејќи не сакал да си ја троши креативноста на сексуален начин.
Секој си има право на свој личен избор, нити осудувам, нити поддржувам некој што се решил на вакво нешто.

Во друга тема маживе не форумов јасно кажаа дека никогаш не би зеле девојка која била со повеќе мажи. Под тоа се подразбира повеќе од 3.
За курвите не берам гајле, од нив ние поштените не можеме да дојдеме на ред за мажење. Пошто нели, секој маж им е втор, а јас будала, си кажувам вистина:D
Остави тесла што велел дека не сака да си троши креативност на жени, чоекот имал уплав од жени ( а ништо чудно и педер да бил ) кога веќе го спомна тесла, ајде спомни го Едисон, спомни ги Кири,Бел,Нобел, Пастер и уште еден куп пред Тесла и после Тесла научници кој ите како биле сексуално активни. За Давинчи,Коперник,Њутон да не праиме муабет
Ете така курва немажена јас до сега немам видено , обично како тоа да им е прво во агендата во животот .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom