Девственик...на триесет години

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!

Не бакнал девојка зашто си поставил високи критериуми или бил сконцентриран на кариерата и образованието! :eek: Чисто сумњам! Дефинитивно се работи за СТРАВ и СРАМ.
И јас познавам еден кој ја зацапа 40ката и сеуште нема пробано секс само поради тој срам и страв дека незнае, дека нема да го бива и сл.И се дур не ја видов мајка му се чудев ама женава тотално му ја има уништено самодовербата и почитта на човеков.Тој се работи по дома (само они двајца се) а таа постојано му се дере како ништо не чинело како сите мажи биле неспособни и бла бла..

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Абе или ти си другарот (шо е сумливо оти од една страна се контриш со сите во одбрана "негова") и како да си бараш оправдувања оти го нема/ш тоа сторено а си рокнал 30ка.

Ако не под итно да го кажеш на мајка му дома ами шо !

Еве го лекот за него. Тука има безброј чуечиња ко него.

Убав,млад,згоден,богат,образован, со сини очи, црна коса висок, со голем полов орган, не гледа туѓи зенцки. 44 годишен дечко бара девојка од 38 до 55 години за дружење евентуално разменување смс.
Тоа се компјутерски генерирани пораки или ти стварно си помисли дека луѓе оставаат мобилни телефони и даваат свој точен опис пред цела ТВ јавност?

Ништо лошо не би требало да има во тоа. Ама нели, на луѓе на кои што главата им е секс, ако во нечие човечко искуство тоа не било опфатено, веднаш донесуваат хелметиран заклучок дека нешто не е во ред со нив. Различни животни ситуации, различни ред ред други работи, ништо за изненадување.
Демек ак на 13 губиш невиност, не било за чудење, ам ак на 30 си девственик то е хит.
Пореметени вредности. Зато сексајте се што повеке, ке ви тече памет од сите страни.;)

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!

Хмм... ја сам збунет ако е дечко трти јир олд врџн и ако некоја си дефиниција за врџн е дека не е упражњаваја секс а ти тврдиш дека е стрејт ондак си у голему заблуду зашто стрејт, геј су уствари сексуални ориентације а дечко очигледно е скроз сексуално дезиорентиран:pos:што га прави асексуалан...
Ама ај да ти верују и да појду од тој дека дечко има сексуални афинитети према жене "стрејт" само никад не е имаја сексуалан контакт односно не га натопија гњурца у ваџајну - како мерило за вирџинити (ако не се рачуна оралан секс или дркање) можам да смислам неколку објаснувања кои се најчесто од психофизичка природа

• Да е роден со некои физички недостатоци деформитети на половиот орган кои го спречуваат да оствари сексуален контакт...
  • Да е ружан ко багдадски лопов и да се погледнаја у огледало и убедија се сам себе дека неке птице никад не полете...
  • Да е како помлад још пред бразилиан стајл видеја случајно ваџајну не бричену и искуство било толко трауматично да му дијагностицирале пусифобију до тј степен да мисли дека најхорор филмови су порниќи од 80 ти....
  • Да има некои религиозни убедувања односно веруе у срања што ги напишале слични њему чисто да малтретирав невин народ као демек чист ќе идеш и хевн кд ќе липшеш, ќе му служиш на бога др мр.. ја поштено чист се осечам кд се избањам и не заударам под мишка....
  • Да е дечко страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан до толко да кд помисли на секс само му се ес ти дис вртив по главу или е до толко често опкружен со женско друштво да му е преко кур од жене...
И за крај колико се ја разумем од медицини секс е нешто најдобро и треба да се упражњава што почесто како животен еликсир, кулминација од страст љубав и емоцие ... нема ништо полошо од потискување на сексуални жеље и такој или се прави некој невин или сака да направи некој наивен ако има такви невини прати слику од блу болз да ти поверуемо..
Bev Hill Balls.jpg :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
П.С. Бш ме занима како сте се запознале као нешто он те прашаја како се викаш и ти си ќутала као демек ќе свати дека уствари такој се викаш "безимена" тој за њега бија тежак даунер и от тга изгубија жељу за секс....;)

Само тој си знај!
Неможам за човеков да кажам ништо (пошо не го познавам лично)
Да не ги реплицирам останатите мислења, само ќе ги препишам: геј, асексуалец, ретардиран, незнам какво... дрн, дрн... јариња - иако сево ова е можно.
* Но, ако некој, било кој, не е заинтересиран за секс - незначи дека има проблем или нешто не е во ред.

Има луѓе кои се откажуваат од сексот со цел духовна еволуција. Монасите (од сите религии во кои има монашки редови) практикуваат целибат. Јогините исто така.

Извини ако грешам, но, не верувам дека толку добро го знаеш... повеќе претпостави и митови има во реченициве.

И те како има проблем и нешто не е во ред.
Недостаток на сексуален инстикт............ хммм, далеку е од ,,се е во ред,,.
А овие ,,духовниве,, жити се, немој ;)

Не злато, не е по мој вкус дечкото ако толку те интересира. Ако погоре ми ги читаше мислењата можеше да видиш дека имам добро мислење и почит и за таквите како него.И каде, те молам напишав дека сум заедно со него 24/7 ?

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит.

Симпатичен, интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран и така натаму. Напиша дека сите позитивни карактеристики и особини ги поседува оваа личност, карактеристики и особини кои за секоја жена се како еден вид „национално богатство“ кога се во потрага по маж и пишуваш дека не бил твој тип?Што е проблемот тогаш за да не биде твој тип? Пари??Нема пари??
А има и друга верзија: можеби ти се обидуваш да го фатиш него, но малку како женско глупаво ти дејствува сознанието дека немал девојка во животот, па сега те интересира другото мислење да видиш како остатокот од светот ќе гледа на вас како на пар!?
Зошто мене ова ми е навистина чудно; тој е комуникативен, страшно интелигентен, симпатичен, образован, прошетан, талентиран и пак не е твој тип !?!?!?!?
!?!?!?!?!?!?

Јас се прашувам само како успеал,всушност најверојатно сум грешка ако се многу но ако се 2-3 блиски секс бадис може и некои врзани во брак(не мора сите) сигурно успева некако да скрие и затоа алал да му е-барем си ја почитува својата и интимноста на партнерките што е позитивно.

Но ако е втората опција тогаш Арам да му е.

Тој гола вода е 30 години ништо не се...Овој до мене што живее 50че има и уште ништо нема направено..

Стара фора за да дојде до женско меѓуножје “Се уште не сум спиел со жена.... ја немам сретнато она вистинската... со која ќе бидам една душа... едно тело... (а пред тоа фрли некој муабет со цитати од Платон, Хегел и Ленин...)“ а ко ќе намами некоја женка на пенетрација ќе и вика во екстаза “СТЕНКАЈ КУЧКОО ПОСИЛНООО ПОСИЛНООО“

Ако ти е предизвик,иницирај секс.
Првин,за никого немој да тврдиш дека го познаваш доволно и немој да си претпоставуваш дека знаеш дека е стрејт.Од каде знаеш дека е стрејт кога немал никогаш односи?
Второ,тие таквите што поставуваат високи(наводно) критериуми обично си остануваат сами во животот.Но нема шанси до 30 година да не легнал ништо поради тоа што најверојатно не сретнал некоја која ќе ги исполни неговите високи очекувања.
Ако е дечкото навистина таков каков што го опиша,тогаш типувам на хомо или асексуалец.

Незнам дали сте слушнале, но можеби се работи за асексуалност кај дечкото . Асексуалност е отсуство т.е недостиг на желбата за секс . Асексуалната индивидуа никогаш не почуствувала и нечуствува било каква потреба за полов однос со спротивен или ист пол . Не го мешајте со целибат, бидејќи целибатот е личен избор на една личност да се лиши од сексуални задоволства . Незнам можеби тоа ќе да е кај дечково, или едноставно само глуми лудило ...

Nobody remains virgin,
life fucks everyone.

Муживе ни у времето на дедо Ное не биле "невини" на 30 години xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom