Девственик...на триесет години

Не бакнал девојка зашто си поставил високи критериуми или бил сконцентриран на кариерата и образованието! :eek: Чисто сумњам! Дефинитивно се работи за СТРАВ и СРАМ.
Кај мене беше од се тоа помалку; некогаш доминираше првото, некогаш второто, а некогаш третото.

dobro poznat - и сличните на него во дискусијава - не се правете попаметни отколку што сте.

In the first place не си ни ти нешто поарен, секоја твоја поента се завршуваа со твоите познавања од еволутивна биологија и еволутивни придобивки, ма што и да е, дали за педери, инцест, христијанство, утре ќе ни ги објаснуваш еволутивните придобивки од носењето на костуми. Цел живот околу тоа ти се врти а?

а да, и со речник зборови, пошто ако употребиш зборови како релијабилност и кохерентност (нема врска дали во или вон контекст) 100 пати си попаметен :tapp:
дали хетересоксуалците биле или не кохерентни :vozbud::vozbud::vozbud::pos::tapp:

само што единосе тапшаш у гради и дрско доаѓаш до заклучоци како си ти најпаметен од сите и твоите поенти се најдобри :tapp:

My dear Paramour. Дали би сакал во твоја чест од денес да почнам да користам [irony][/irony] тагови при вакви постови?

Значи сите хомосексуалци се симпатични страшно интелигентни, комуникативни, образовани, прошетани, начитани, талентирани, џентлмени и често опкружени со женско друштво.
Апропо, сите хетеросексуалци се ментално заостанати, некохерентни, неписмени, затуцани, прости, бесполезни, говнари и често осамени или во придружба на машко друштво.

Иако велиш дека моите зборови не допираат до тебе сепак ме цитираш и на профил ме советуваш дека треба да си најдам женска и да ебнам нешто.
Доколку стварно не ти "чуеше кур" нели би било пологично да не бидеш толку очигледно тангиран од моите постови и во сите да се обидуваш да ги разоткриеш моите негативни карактерни особини.
Oсвен тоа, темата на дискусија не сум јас и моите каприци. Доколку имаш потреба да го дискутираш мојот лик и дело, слободно отвори тема во соодветен подфорум како мода и убавина.
Поздрав.

Што ви е луѓе? Озбилно прашувам. :гик:
Само етикети фрчат на сите страни. Ненормален бил, нешто му фалело... Да бе да, а овие што се клецаат на 12 нормални се.
Јас го сфаќам човекот. Може не сака да има со било која, што е сосема во ред.

Аха познавам и јас еден таков, мајкаму и другарките негови го фалеа и бетер од ти што го фалиш овој твојов.
Ах срамежлив ах ваков ах таков кога ли ке се жени,за него ниедна доволно добра доволно убава доволно паметна, и на крај човеков падна во депресија 5 месеци кога му се отсели цимерот :pos:
Сега се смириле и пак си живеат заедно стрејт мужишта кој женска немале до сега во живот и за чудо не се педери нали.
иначе не знам дали жениве би сакале 30 годишен девственик, ама мене ако ми се појави некоја која што има 30 години и сеуште е невина нозе ке искршам од што ке бегам во спротивен правец од нејзиниот.:pos:
Мислам дека си многу во право...а бе ај...прикаски за мали деца е се друго, освен ако нешто друго не му фали на типот....мислам ако психички се друго е ок со него...

Да го сметате ова за нормално, тоа е лудост.

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!

Настрана сите други коментари на темава што ги прелистав, ме интересира од каде знаеш дека човекот нема секс? Можда со вуња му е во врска нема да каже на сите...

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!

http://think.mk/2014/03/12/kolku-pogolem-iq-tolku-pogolemi-problemi-vo-seksot/?fb_action_ids=648352978557902&fb_action_types=og.recommends&fb_source=feed_opengraph&action_object_map={"648352978557902":206840982860452}&action_type_map={"648352978557902":"og.recommends"}&action_ref_map=[] Прочитај си :icon_mrgr:
Инаку човекот си е асексуален,најверојатно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom