Девственик...на триесет години

Нормално дека дечкото нема да го интересираат девојки и секс ................ па дечкото иновира вселенски брод и планира да патува во вселената(на Марс евентуално), а вие го реметите со глупости ........ крај краева и кој видел аир од жени и од секс .......... никој ! :D

Ами види сеа, зад секој успешен маж мора да стои и успешна жена. А за овој нашиот лик овде, не знаеме, па дискутираме два саати:) Ај да не го замараме чоекот, работа си има ;)

А што стана со таа фразата мало мало ама техничарче?
Не е тачна таа :))
Ами види сеа, зад секој успешен маж мора да стои и успешна жена. А за овој нашиот лик овде, не знаеме, па дискутираме два саати:) Ај да не го замараме чоекот, работа си има ;)
У некои случаи стои и успешен Маж,пр.Џани Версаќе Оригиналот,ама го отепаја.Затоа тебе ти е недоумица,незнаеш дали некој позади него или пред него стои,а може и шо викаш ништо да не стои.:unsure:

Jas mislam deka e gej , ne e mozno da ne baknal zensko pa makar i kako tinejdzer.
Ednostavno mozebi saka da se druzi so zenski lica , zatoa e opkruzen so niv a ima druga seksualna opredelba.
Jas vo aseksualci ne veruvam , nagonite i strastite gi ima sekoj covek i ne e lesno covek da odolee.

Jas mislam deka e gej , ne e mozno da ne baknal zensko pa makar i kako tinejdzer.
Ednostavno mozebi saka da se druzi so zenski lica , zatoa e opkruzen so niv a ima druga seksualna opredelba.
Jas vo aseksualci ne veruvam , nagonite i strastite gi ima sekoj covek i ne e lesno covek da odolee.

Постојат и асексуалци ама во доста мал процент ......... но сепак постојат, не се мит ! (y)

Пак ќе речам,чувствата на нечија рака се длабоко повредени...

dmsat_logo.jpg

Еве го лекот за него. Тука има безброј чуечиња ко него.

Убав,млад,згоден,богат,образован, со сини очи, црна коса висок, со голем полов орган, не гледа туѓи зенцки. 44 годишен дечко бара девојка од 38 до 55 години за дружење евентуално разменување смс.

Хммм, јас познавам еден :) Симпатичен е, страшно интелигентен, комуникативен, образован, прошетан, начитан, талентиран, џентлмен и често опкружен со женско друштво. Добро го познавам човекот и знам дека е стреит. Да, вистина е, има скоро триесет години и никогаш немал ниедна девојка. Што мислите за маж на триесет години кој никогаш немал девојка, никогаш не бакнал, да не спомнувам за останатото. Можеби се концентрираат на кариерата и образованието. Можеби си поставуваат високи критериуми за девојки, Понекогаш и тие знаат да бидат предизвик. Девојки, едвај чекам да ги прочитам Вашите ценети мислења!

Никој не е толку сконцентриран на кариера и образование, а апсолутно никој нема толку високи критериуми од проста причина што сексуалниот нагон е еден од најсилните нагони кај човекот.
Мене ме интресира зашто, ако веќе го познаваш толку добро, не правиш муабет со него за ситуацијава? И зошто повеќето од твоите мислења ги започнуваш со хммм - што толку се двоумиш? Што сакаш да кажеш, а не кажуваш?

Аман бре! :facepalm:
Море водењето љубов е уметност, си треба пракса... Кога овој жалосен човек ќе стане мајстор на занаетот?
Ех ех ех... штета!

Го изнафали, ама фактот ,,девственик,, ми ги утепа сите најбујни фантазии.
--- надополнето: 28 септември 2012 во 04:38 ---
Хм, мислам дека времето на стројниците одамна помина... Нели реков во прашањето дека такви мажи можат да бидат предизвик? Можеби е здравствен проблемот, ама психички не верувам.

Зашто би ми бил предизвик? Да му држам предавања, да почнеме од поглавје еден 1 - бакнеж. Поглавје два - бакнеж, ама со јазик.
Дур го научам се што треба да знае, отишла младоста јабана :)

Па можеби во некој негов минат живот бил калуѓер и сеуште несвесно си ја влечи таа философија со себе. Не мора да е побожен религиозен може само целибатот си доаѓа со него.

Го изнафали, ама фактот ,,девственик,, ми ги утепа сите најбујни фантазии.
--- надополнето: 28 септември 2012 во 04:38 ---

Зашто би ми бил предизвик? Да му држам предавања, да почнеме од поглавје еден 1 - бакнеж. Поглавје два - бакнеж, ама со јазик.
Дур го научам се што треба да знае, отишла младоста јабана :)

Можи и ќе го биде човекот без лекции.Него ги има еден куп 'искусни', кои сеуште не знаат како да се задоволи една жена, не знаат да допрат, да бакнат, да покажат почит. И после завидуваат и пцујат кога ќе се најде некој по-кавалер од нив околу кој се вртат куп девојчиња.Па педер бил, па ваков, па онаков. Кога вие машки ќе научите да бидете попристојни и поскромни ? Е, тогаш ќе заработите поголема почит од нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom