Девственик...на триесет години

дечкото секако терба да направи чекор за да ќари некоја. Голем поздрав
а што ако е тремаџија пред женска ... треба некој стројник ...

а и зошто отвори ваква тема? Оставете го човекот да си го живее животот како тој си сака ... Само тој знае што сака и дали може да освои женска ... ова е чашитвење (на Охридски) во големи рамери

Конечен одговор од мене или е хомосексуалец или е асексуалец и тоа е тоа !
Б.Т.В. познавам неколкумина асексуалци кои навистина не ги интересираат девојки, најозбилно, но тоа си е веќе нивен проблем !

Човекот не сме го пипнале, нит знаеме кој е и што е ;) Мислам, вие кои читате, но зборуваме за такви типови како него. Зашто изгледа по сѐ, интересен е за сите нас. А ме чуди тоа што повеќе машки одговараат на темата, а колку што можев да забележал ниедна девојка!
чашитвење ..Ај, колку е интересен ова охридскиот :)

И едното и другото. Ако дознаам ме лаже, ќе го искршам од ќутек! Иначе и пред да ми каже забележав дека е доста повлечен и срамежлив.

А што ако дечкото е од оние бубалиците и едноставно само науката/книгите му се во глава и нема ниту време ниту пак желба за нешто друго, освен секако бубање, учење, бубање, учење... ѓоа Ајнштајн некој ќе да е ! :X3:

А што ако дечкото е од оние бубалиците и едноставно само науката/книгите му се во глава и нема ниту време ниту пак желба за нешто друго, освен секако бубање, учење, бубање, учење... ѓоа Ајнштајн некој ќе да е ! :X3:

И тие се корисни за општеството, нели ?

комуникативен, а срамежлив и повлечен ... контрадикторно ...

Комуникативен за друштвото, срамежлив за девојки и пуштање. Има голема разлика, нели ?

Комуникативен за друштвото, срамежлив за девојки и пуштање. Има голема разлика, нели ?
познавам таков, без девојка долго време и сега е оженет ...(y)

Нормално дека дечкото нема да го интересираат девојки и секс ................ па дечкото иновира вселенски брод и планира да патува во вселената(на Марс евентуално), а вие го реметите со глупости ........ крај краева и кој видел аир од жени и од секс .......... никој ! :D

Ај на темата за 21 годишни се јадеше како ми како, ама 30......е тука е веќе многу некако:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom