^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.774
- Поени од реакции
- 8.037
Какви? Не избрзувај со заклучоци, и мене ми е жал за девојките, на секој му е.. но ако на автопат излегле , ноќно време ,без доволно светлечка сигнализација е тешко да се види, на автопат се вози брзо .. сад га видиш сад га невидиш.... жалосно но немој да судиш предвреме ... инаку некој портали со душа го чекаа ова, наслов " Карера е Убиец "
Марота изјави дека Видал е еден од играчите во Јуве кои не се продаваат за никаква цена, и под никакви услови.40-50 Милиони? За Видал ? хехее.. абе 100 на рамно, ни денар помалку.. фантазија на некој навивачи/новинар е ова . Нити ќе понуди Јунајтед, нити Јуве има намера да заработи на можеби највредниот играч во Јуве . Не за бедни 40 милиони сигурно... И каков Фабрегас бре момче , што зборуваш... која функција ја има тој а која Видал... размисли малку....
Нова година било, ако бил под дејство на алкохол тогаш (а сигурно бил), може многу да заглави, ама штом поминало толку време не верувам дека ќе оди во затвор.Какви? Не избрзувај со заклучоци, и мене ми е жал за девојките, на секој му е.. но ако на автопат излегле , ноќно време ,без доволно светлечка сигнализација е тешко да се види, на автопат се вози брзо .. сад га видиш сад га невидиш.... жалосно но немој да судиш предвреме ... инаку некој портали со душа го чекаа ова, наслов " Карера е Убиец "![]()
А Вучинич цепел дрва по планините низ Црна Гора
Кај го најде баш црногорецот дрва да цепе жити сеА Вучинич цепел дрва по планините низ Црна Гора
Дека црногорец ваљдаКај го најде баш црногорецот дрва да цепе жити се![]()
Рачунај ке имат некој пенал за РомаUtre glaven sudija ke bide Rizzoli