Абе немам човек со pay-pal. Иначе досега воопшто не ги чекав да ја кракнат. Купи си ја, чиста работаSKIDROW: "EA new MDDA/CRFD security system is very complex… It’s like nothing I’ve ever seen.. so its not going to be easy to bypass that.. THATS THE PROBLEM"
неможе со картичка бе ?^
--- надополнето: 28 септември 2012 во 00:55 ---
Абе немам човек со pay-pal. Иначе досега воопшто не ги чекав да ја кракнат. Купи си ја, чиста работа
До сега сите сајтови (поефтините) што ги отворив, не може.неможе со картичка бе ?
Па така и правиме, само проблемот е што за да се купи тој клуч pay-pal требаА неможе да ја симнете од нет и да купите само клуч?
П.С. ако некој го интересира било што во играта нека праша, ќе ви пуштам инфо, слика и сл, да не речете само лиги ви правам
Провери со оние КУПИ ОД ИНТЕРНЕТ или УСАШОПИНГ,би требало да ти завршат работа.Па така и правиме, само проблемот е што за да се купи тој клуч pay-pal треба
Ако има некој да ми среди работа, му праќам веднаш пари на сметка во денарска против-вредност
Не се правени, тапа се :/Znam deka imaat sliki nego za ingame face-ot te prasuvam.
Абе рилис дејт денес е, ама ако нема крак џабе ќе ти е торент, нема да можиш да ја пуштиш.Денеска треба да испаднат и торенти од играта или? Оти гледам во Европа рилис дејт е 28 сеп.
У превод ги силувале продавниците xDVidi gi ti Amerive
FIFA 13 is off to a hot start in North America. Electronic Arts announced today that its newest soccer simulator sold 353,000 copies in the United States on launch day, up 42 percent year-over-year. That figure only accounts for Xbox 360 and PlayStation 3 copies sold, leaving out sales of PS2, PSP, Wii, 3DS, PlayStation Vita, and PC versions.
Аман бе луѓе прочитајте малце погоре,на претходната страница -_- .. Тешко е да ја пробијат ете тоа е проблемотДенес не требаше да ја имат на замунда? Шо е работава?