- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Ајде честито Прикачи неколку слики ако можеш ( Овералите на Челзи и Јунајтед плиииииз)Ај да ви се пофалам и да ви направам лиги малку, само што ја земав фифа, сега почнувам ултимејт тим
Ајде честито Прикачи неколку слики ако можеш ( Овералите на Челзи и Јунајтед плиииииз)Ај да ви се пофалам и да ви направам лиги малку, само што ја земав фифа, сега почнувам ултимејт тим
Са паре куме ?Ај да ви се пофалам и да ви направам лиги малку, само што ја земав фифа, сега почнувам ултимејт тим
200 денари играта + 800 микрософт поени фифа онлајн пас годишен (околу 700 ден.) + xbox live членство 1200 ден - 3 месеци., ама ова го имам одамнаСа паре куме ?
Дај и јас преку тебе да си ја купам. Ќе ти пратам пари на сметкаАј да ви се пофалам и да ви направам лиги малку, само што ја земав фифа, сега почнувам ултимејт тим
Немам пејпал, се е од кај нас купеноДај и јас преку тебе да си ја купам. Ќе ти пратам пари на сметка
Жив човек со пеј-пал не можам да најдам
BTW Со здравје да си ја служиш
Ајде честито Прикачи неколку слики ако можеш ( Овералите на Челзи и Јунајтед плиииииз)
I would choose a club.... IF I HAD FIFAIf you had to choose between buying FIFA13 or taking your girlfriend out to dinner on her birthday, which club would you start a career with?
Chelsea...Any other answer is wrong.If you had to choose between buying FIFA13 or taking your girlfriend out to dinner on her birthday, which club would you start a career with?
јохохохо кога сме пирати..I would choose a club.... IF I HAD FIFA
ФИФА13 во Југотон треба да стинге 28/29 сеп.momci da ne znae nekoja dali ja ima vo jugoton igrava za PC, planiram da ja kupam mora da se igra UT