FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
хммм ... се појави фифа 13 reloaded на piratebay

Кликам на торентот и излегува веднаш not found error, а пред 20 минути е ставен. Ваљда и они ја утнале или пак некоја јака завера се кове. :D

momci da ne znae nekoja dali ja ima vo jugoton igrava za PC, planiram da ja kupam mora da se igra UT :D
Не се ли научивте да му ебам, зашо би ја купил од Југотон кога можам од интернет да ја купам 100 пати поефтино :D

Направив македонска екипа на ултимејт тим, земајќи го Пандев за само 500 coins, и за по 250 тричко, наумовски и на голот пачовски. Топ е направена играва, станува интересно...

Направив македонска екипа на ултимејт тим, земајќи го Пандев за само 500 coins, и за по 250 тричко, наумовски и на голот пачовски. Топ е направена играва, станува интересно...
Дај бе не ми прави лиги. Ме тераш да одам да ја купам. Не ми се чека кога ќе искочи на zamunda и piratebay?

Kolku e overal na pandev i go ima li negovto pravo lice ili pak mu aknale generic nekoe?
Пандев е 82 и е единствен златен македонец, другите скоро сите се сребрени со јаки рејтинзи освен еден или двајца мислам дека кои се бронѕени...

Сите имаат слики

Пандев е 82 и е единствен златен македонец, другите скоро сите се сребрени со јаки рејтинзи освен еден или двајца мислам дека кои се бронѕени...

Сите имаат слики
Znam deka imaat sliki nego za ingame face-ot te prasuvam.

SKIDROW: "EA new MDDA/CRFD security system is very complex… It’s like nothing I’ve ever seen.. so its not going to be easy to bypass that.. THATS THE PROBLEM"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom