Не се ли научивте да му ебам, зашо би ја купил од Југотон кога можам од интернет да ја купам 100 пати поефтиноmomci da ne znae nekoja dali ja ima vo jugoton igrava za PC, planiram da ja kupam mora da se igra UT
Или денеска или утре најдоцна (информација според неколку коментари на замунда)Кога ќе ја има на замунда?
Дај бе не ми прави лиги. Ме тераш да одам да ја купам. Не ми се чека кога ќе искочи на zamunda и piratebay?Направив македонска екипа на ултимејт тим, земајќи го Пандев за само 500 coins, и за по 250 тричко, наумовски и на голот пачовски. Топ е направена играва, станува интересно...
Купи ја кога ќе ја има, вреди онлајнотДај бе не ми прави лиги. Ме тераш да одам да ја купам. Не ми се чека кога ќе искочи на zamunda и piratebay?
Kolku e overal na pandev i go ima li negovto pravo lice ili pak mu aknale generic nekoe?Купи ја кога ќе ја има, вреди онлајнот
Пандев е 82 и е единствен златен македонец, другите скоро сите се сребрени со јаки рејтинзи освен еден или двајца мислам дека кои се бронѕени...Kolku e overal na pandev i go ima li negovto pravo lice ili pak mu aknale generic nekoe?
Znam deka imaat sliki nego za ingame face-ot te prasuvam.Пандев е 82 и е единствен златен македонец, другите скоро сите се сребрени со јаки рејтинзи освен еден или двајца мислам дека кои се бронѕени...
Сите имаат слики
Е па незнам, ај после кога ќе играм ќе видам, не сум го играл новкот тим уштеZnam deka imaat sliki nego za ingame face-ot te prasuvam.