FIFA 13

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Него се надевам дека Mac)) ја има пробано играва, па вака чисто информативно ме интересира стручно мислење од него. (иако препоставувам какво мислење има) :icon_mrgr:
Ако морам сега да кажам, тоа е дека после 2 изиграни натпревари ми се допадна. Има одредена флуидност која се изгуби кај PES (претежно бидејќи таму на најтешко AI-то користи скрипти), ми се допаѓаат пасевите (иако автоматизирани беа, сепак интересни финти има) и се на се позитивно ме импресионираше.

Она што е негативно е оптимизацијата (ми сецка малце), а и дресовите со имињата се кретенски направени, огромни. Сепак, ќе видиме дали после 10 натпревари ќе се појави она Фифа-шкото, односно репетиција до максимум.
--- надополнето: 12 септември 2012 во 12:27 ---
Како да направам играта да не се исклучува после неколку минути играње (ми се појавува Windows Firewall,одам allow и се исклучува играта) ??
Иначе не ми е од Origin ,од замунда ја симнав - линк
Зашто никој не ја симнал од Origin?

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Ако морам сега да кажам, тоа е дека после 2 изиграни натпревари ми се допадна. Има одредена флуидност која се изгуби кај PES (претежно бидејќи таму на најтешко AI-то користи скрипти), ми се допаѓаат пасевите (иако автоматизирани беа, сепак интересни финти има) и се на се позитивно ме импресионираше.

Она што е негативно е оптимизацијата (ми сецка малце), а и дресовите со имињата се кретенски направени, огромни. Сепак, ќе видиме дали после 10 натпревари ќе се појави она Фифа-шкото, односно репетиција до максимум.
--- надополнето: 12 септември 2012 во 12:27 ---

Зашто никој не ја симнал од Origin?
Vo game settings imas da smenis za passevi, sutevi, nafrlanja i da gi napravis na manual.
--- надополнето: 12 септември 2012 во 13:15 ---

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Vo game settings imas da smenis za passevi, sutevi, nafrlanja i da gi napravis na manual.
--- надополнето: 12 септември 2012 во 13:15 ---
Знам дека има, уште на претходните го имам приметено тоа. Не беше негативен коментар за автоматизацијата, напротив, намерно ја оставив.

Ми се допадна што компјутерот активно работи да ти помогне во пасовите, за разлика од ПЕС каде што од една страна ти го мести пасот, а од противничка ти мести играч за да ти го пресече. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
А што имаат додадено демек расположение на играчот? Што е ова, ПЕС?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Шо знаеш ти за реалноста, за Барса си, вас секад расположени ви се сите...
Ради ова не играв ПЕС, ги навикнав другарива на ФИФА.. значи друго е изморен, лош пас, лош шут.. АМА НЕРАСПОЛОЖЕН?
Демек прва смена бил, преку кур му е, му се дерел шефот, па сега како во маало да е, не бе не ми се игра, не ми е денот..
Тоа е единственото што треба да го прави, за тоа е платен, не бил расположен.. ха!
А како бе ти сецка? Јес да не е ПЕС, ама ипак е добро оптимизирана, considering.

Иначе доста крашува кај мене, на двајца ама, така сам 3-4 натпревари изиграв се беше во ред.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ради ова не играв ПЕС, ги навикнав другарива на ФИФА.. значи друго е изморен, лош пас, лош шут.. АМА НЕРАСПОЛОЖЕН?
Демек прва смена бил, преку кур му е, му се дерел шефот, па сега како во маало да е, не бе не ми се игра, не ми е денот..
Тоа е единственото што треба да го прави, за тоа е платен, не бил расположен.. ха!
А како бе ти сецка? Јес да не е ПЕС, ама ипак е добро оптимизирана, considering.

Иначе доста крашува кај мене, на двајца ама, така сам 3-4 натпревари изиграв се беше во ред.
Е сеа и ти класик хејтер стануваш, па ќе наместиш за сите иста расположеност и чао-пријатно.

Иначе без разлика што го хејташ, заради ова натпреварите во ПЕС се скроз различни секој пат. Некогаш Роналдо е прејак и црвен, значи маме ебава, а другата утакмица не го гледаш. Плус, ги спречува спамерите (како јас со ПСЖ годинава) да форсираат еден тим со неколку добри играчи. На пример, Ибра ти се погоди нерасположен, пиши пропало пошто немаш асални алтернативи.

Мене ми се допаѓа ептен, ги менува натпревариве и плус мислам дека е реално. Не е секоја утакмица иста во реалноста за играчиве.

П.с. Ми сецка на све фул, графичката ми е HD3850, ваљда ради тоа, ама не е битно.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.520
  1. Enter the serial key from the back of your game manual.
Кај да го најдам ова? Ми треба за product key на origin.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
После 15-20 утакмици вс компјутер си останува играва исклучиво за мултиплеер. Има граница на тоа колку пати можам да го видам Кел како шпринта ко Меси.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
После 15-20 утакмици вс компјутер си останува играва исклучиво за мултиплеер. Има граница на тоа колку пати можам да го видам Кел како шпринта ко Меси.
Демо е. Нормално дека ќе видеш неколку исти работи. :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
на двапати ја даунлоадирав и пак ми исклучува:pos: инаку ми се свиѓа, изиграв неколку утакмици и интересна е.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Ја симнав од Origin и наместам графика се на high, но во играта графиката е лоша. Знае некој до што е???

Kajgana Shop

На врв Bottom