FIFA 13

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Јас ја зимам за 15 евра :) Од германија другар ќе ми ја донесе во паковање све оргинал :) Накај 1-2 октомври.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Woooooow немам зборови,толку добро направена не само гејмплејот туку и пред мечот.Добро е што ставиле да може да се мења времето.(y)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
ИГРАВ НА ХБОХ-от 3 ПАРТИИ и морам да кажам , THE BEST FOOTBALL GAME EVER MADE ( според мене ) . Некој ако ја знае цената за Хбох - кога ќе искочи?

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
ИГРАВ НА ХБОХ-от 3 ПАРТИИ и морам да кажам , THE BEST FOOTBALL GAME EVER MADE ( според мене ) . Некој ако ја знае цената за Хбох - кога ќе искочи?
Значи нема тема на која не праша за цена. Се знае за хвох 60 долари или 50 евра од прилика одат ТОП насловите за конзоли.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
шо е финтава со контроливе што не се сменуваат? :eek:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ако веќе зборувате за тастатурата, идете на Д бре луѓе, ќе ви отвори за мануелно да си ги подесите контролите како што сакате. Малку прочачкај те :)

А за оние што не им се пушта пробајте оригин инсталирајте, и онака све е бесплатно :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ако веќе зборувате за тастатурата, идете на Д бре луѓе, ќе ви отвори за мануелно да си ги подесите контролите како што сакате. Малку прочачкај те :)

А за оние што не им се пушта пробајте оригин инсталирајте, и онака све е бесплатно :)
па после ми бара да се логирам ... па и оргин ид ... ај ако знаеш поможи шо треба да правам

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Required Operating Systems:
Windows® Vista, Windows® 7
Note that Windows® 95, Windows® 98, Windows® 2000, Windows® ME, Windows® NT 4.0 and Windows® XP are not supported.

Ова го пиши во readme, а јас имам ХР. Најверојатно заради ова не ми се уклучва.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
па после ми бара да се логирам ... па и оргин ид ... ај ако знаеш поможи шо треба да правам
За ова брат незнам, ама и не верувам дека некој ке се закрене да прави крак за демово кога е бесплатно :)
Направи таму некоја регистрација со FAKE маил, едно друго. За 5 мин работа те мрзи ЕБАГО :LOL:
Јас те советувам да си напраиш реален ид, зошто гарантирам дека ќе ја купеш играта :ROFLMAO:

Него се надевам дека Mac)) ја има пробано играва, па вака чисто информативно ме интересира стручно мислење од него. (иако препоставувам какво мислење има) :icon_mrgr:

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Note that Windows® 95, Windows® 98, Windows® 2000, Windows® ME, Windows® NT 4.0 and Windows® XP are not supported.

Jas imam XP SP3 i mi ja pusta.
--- надополнето: 12 септември 2012 во 00:32 ---

Jas imam XP SP3 i mi ja pusta.

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Го симнав од замунда торентот,и ја инсталирав ја пуштам и се појавува таа сликата Fifa 13 и меси и така стои ,може ли некој да помогнее?:eek:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
what is reading

1. Инсталирајте демото.

2. Копирајте с'д'ржанието на папката fifa13_demo.Crack-ALI213 и го поставете в инсталационната директорија на играта !

3. Играјте!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како да направам играта да не се исклучува после неколку минути играње (ми се појавува Windows Firewall,одам allow и се исклучува играта) ??
Иначе не ми е од Origin ,од замунда ја симнав - линк

Kajgana Shop

На врв Bottom