Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
:pos: вие двајца за во парламент сте само со дискусииве. :pos:
веќе пред да отварам во темава знам за шо се дискутира,Јетсет со фанови на Арсенал расправаат за финансии,аман брат уше ли не свати? :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
веќе пред да отварам во темава знам за шо се дискутира,Јетсет со фанови на Арсенал расправаат за финансии,аман брат уше ли не свати? :pos:
И после први сме биле по финансиски реформи во Европа.
Па многу нормално. Држава со вака економско образовани навивачи не треба да се грижи за својот економски раст и развој :pos:

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Да го прашам дечкото кој претходно збореше за тоа дека ќе се дава мак-фудбал на МТВ1 до каде е стигнато сето тоа? :cautious:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Да го прашам дечкото кој претходно збореше за тоа дека ќе се дава мак-фудбал на МТВ1 до каде е стигнато сето тоа? :cautious:
Ја пишав.
Појма немам некој од коментаторите на ФБ пиша дека се договарале со ФФМ ама појма немам до кај се. Најди некој од коментаторите што постираат тука и прати им порака за МФЛ :)

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Голем кур што сте освоиле пред 20 и кусур години, муабетот беше за сега дека и лани со 100 тина милиони и годинава речиси без пари исто вие пак сте смешки и сте за потсмев на цел свет :icon_mrgr:
5 nasprema 0.. :icon_lol:

F

fantomX

Гостин
Фанови на Арсенал: Парите го уништуваат фудбалот!
.....а само за пари зборуваат, долгови, камати, толку продале, толку купиле, дрн, дрн.

Фанови на Арсенал: Уа нафташи!
....а стадионот им е изграден со нафташки пари, и им носи нафташко име.

...и секако, секој од нив лично, со исчекување чека нова намалена цена токму на НАФТАТА секој втор понеделник. :pos:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Фанови на Арсенал: Парите го уништуваат фудбалот!
.....а само за пари зборуваат, долгови, камати, толку продале, толку купиле, дрн, дрн.

Фанови на Арсенал: Уа нафташи!
....а стадионот им е изграден со нафташки пари, и им носи нафташко име.

...и секако, секој од нив лично, со исчекување чека нова намалена цена токму на НАФТАТА секој втор понеделник. :pos:
Oд кога Флај Емирати копа нафта по облаци? :facepalm:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Стерлинг е повикан во тимот на Англија како замена за повредените Волкот и Стариџ! (y)
Исто така повикани се Ливермор и Адам Лалана.Мисли на иднината Хогсон,добро се спрема за светското,си пробува играчи.

http://uk.eurosport.yahoo.com/news/walcott-sturridge-miss-training-093625072.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom