Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Е да ми си Здрав и жив. Затоа Арсенал и Јунајтед се најценетите во ерата на Премиер Лигата, и затоа Арсенал, Јунајтед и Ливерпул, се најценетите во поранешната прва лига.
Брат, имам другари кои се палат на расфрлување на пари и скапи трансфери. За чудо истите тие другари, во исто време навиваат за Челзи, Шити и Реал.
Значи некој сака клубови со богати газди и секоја година да има по 10 трансфери.
Јас, како и ти на пример сме се восхитувале на историјата на клубот, како низ тешки времиња успеале да го зачуваат образот на клубот и да станат она што сме денес!
Ни шеици ни руси не можат со моменталните успеси да ги засенат Јунајтед, Арсенал и Ливерпул(кој иако 20 и кусур години нема титула, се поим за фудбал за Челзи и Шити)!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Екипа како Тотенхем и Њукасл денеска ништо повеќе. Дека милионите на газдата ваш помогнаа да стигнат до врвот на европскиот фудбал помогнаа, никој не може да го негира тоа.

Толку и од мене на расправава.
Точно не го негирам тоа така си е.
Не се расправаме дискутираме :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не бе 2 пати :D
Освен тоа гледаш и 4,5 и 6то место што е дури и подобро од резултатите на Ливерпул последниве сезони. И пак Челзи бил катастрофа екипа пред Роман.
Ама кога легнаа милијардите на Роман на сметка(тој што ти е во потпис), почнаа и титули да доаѓаат, инаку ќе си игравте лига европа како и порано!

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Хахахаха леле колку си креативен, се најаде циркуси сабајлево а?
klovnovi se najadov ne cirkusi ama za vecera (y)
--- надополнето: 22 август 2012 во 00:33 ---
Хахахаха леле колку си креативен, се најаде циркуси сабајлево а?
eve ti uste edno klovnovive rabotat: YNWA - YOU'LL NEVER WIN AGAIN

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
klovnovi se najadov ne cirkusi ama za vecera (y)
--- надополнето: 22 август 2012 во 00:33 ---

eve ti uste edno klovnovive rabotat: YNWA - YOU'LL NEVER WIN AGAIN
Ууу некој е под оган вечерва. Дај уште, дај уште, докрајчи не!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Не бе 2 пати :D
Освен тоа гледаш и 4,5 и 6то место што е дури и подобро од резултатите на Ливерпул последниве сезони. И пак Челзи бил катастрофа екипа пред Роман.
Eпа Челзи бил катастрофа тогаш, Ливерпул сега. Дојде Абрамович и Челзи се крена, сега чекаме некој да го крени Ливерпул. :D Ама шо ќе им е кревање нив, си имаат тие 41 титула, на коњ се.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
:facepalm:
Овие од Ливерпул незнам зошто воопшто играат фудбал кога со историја и математика им иде најдобро.
Кутрите од кога навиваат немаат трофеј видено. Искрено некога жал ми паѓа, ама добро и самите знаете како да се тешите благодарение на огромното ваше познавање од областа на математиката (y)
Јас од кога навивам за Ливерпул сум видел титула у секое натпреварување освен во ПЛ. Така да преиспитај се што збориш пред да тресеш зелени. А ако ти навиваш за Манчестер само затоа што со него гледаш титули тогаш браво. 2-3 години без титула и да те чекаме со плав дрес од истиот град?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ајде да им докажам дека челшит не бил баш како Newcastle

Од кај да почнам ајде од формирањето на Премиер Лигата

За луѓето со слаба меморија :)

1992-1993

1993-1994

1994-1995

1995-1996 тука некаде ја почнав да навивам за Манчестер

1996-1997

1997-1998

1998-1999

1999-2000

2000-2001

2001-2002

2002-2003

2003-2004 И тука ве купува Абрамович и вие веќе почнувате да крекате :D

Просечниот тим челшит :pos:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Да ги прашам навивачите на Челзи само едно прашање, Дали подобро би се чуствувале кога би возеле ферари кои тие со пот би го заработиле, или ферари кои би им го купил татко им ?

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Да ги прашам навивачите на Челзи само едно прашање, Дали подобро би се чуствувале кога би возеле ферари кои тие со пот би го заработиле, или ферари кои би им го купил татко им ?
Со фактот дека навиваат за Челзи, второто!

п.с. чест на исклучоци што пред роман навивале за клубот!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ферари што ми го купил татко ми пошто ова другово ептен ќе мириса со пот.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Јас од кога навивам за Ливерпул сум видел титула у секое натпреварување освен во ПЛ. Така да преиспитај се што збориш пред да тресеш зелени. А ако ти навиваш за Манчестер само затоа што со него гледаш титули тогаш браво. 2-3 години без титула и да те чекаме со плав дрес од истиот град?
Не сум јас фан на ливерпул да почнам да навивам за шити. Црвената кај нас е црвена, не се меша со плава како кај вас. А титулите ги спомнав ради твојот ти драг колега/навивач (како сакаш свати го) од истиот ти твој тим.
Мислам премногу сте смешни. Последно време гледам 41 .вс. 40. Од кога ова? После освојувањето на КК? :pos: Предходно беа 18 + 5. т.е. пред да стигнеме до 19ката само тие 18 беа :facepalm: Страшно...
Вие до утре може да си пишувате како тоа во историјата сте газеле и како тоа сте биде најтрофејни, и слободно пишувајте си. Тоа го правите зошто немате сегашност а богами и иднина. Јунајтед за разлика од ливерпул е БРЕНД, ПОИМ, што вие тоа неможете да го разберите, поготово последниве 20-25 год. Јунајтед за разлика од ливерпуш има многу повеќе навивачи низ целиот свет. За успесите да не праиме муабет зошто ќе ви се смеат.
И пак ќе ви речам, слободно трубете си за историјата додека ние и другите тимови освојуваат титули.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom