Дали ако сега тотенхем или њукасл го купи роман ќе биде вештачки клуб?Со фактот дека навиваат за Челзи, второто!
п.с. чест на исклучоци што пред роман навивале за клубот!
Дали ако сега тотенхем или њукасл го купи роман ќе биде вештачки клуб?Со фактот дека навиваат за Челзи, второто!
Не баш вештачки, ама ако им помогне да освојат титули на некој начин би им помогнал!Дали ако сега тотенхем или њукасл го купи роман ќе биде вештачки клуб?
Ќе го оснесиш на хемиско.Ферари што ми го купил татко ми пошто ова другово ептен ќе мириса со пот.
чисто ме интересираше да ми кажат , како е да се радуваш на нешто што ти го купиле за разлика од нешто што сам си го заработил, ама како што гледам тоа им е болна страна за дискусија.Со фактот дека навиваат за Челзи, второто!
Кажав во пост поназад, некои гледаат историја, некои само да се има богат газда и да се купува! Затоа залудни се сите дискусии понатамучисто ме интересираше да ми кажат , како е да се радуваш на нешто што ти го купиле за разлика од нешто што сам си го заработил, ама како што гледам тоа им е болна страна за дискусија.
А демек ТИ ги заработи парите за трансфери на Подолски/Жиру/МируДа ги прашам навивачите на Челзи само едно прашање, Дали подобро би се чуствувале кога би возеле ферари кои тие со пот би го заработиле, или ферари кои би им го купил татко им ?
Јаја што логика фати на темава да има. Живееме во време каде парите се број 1 фактор за сите успеси,и Амерканците да не вложуваат толку во спортот немаше да освојат највеќе медали на Олимпијада,пред нив ќе беа Русите или Кинезите,до душа и тие вложуваат пари ненормални.Да ги прашам навивачите на Челзи само едно прашање, Дали подобро би се чуствувале кога би возеле ферари кои тие со пот би го заработиле, или ферари кои би им го купил татко им ?
А зш се буните кога ние спомнуваме историја ?Кажав во пост поназад, некои гледаат историја, некои само да се има богат газда и да се купува! Затоа залудни се сите дискусии понатаму
Со вас на друга основа се провокациите!А зш се буните кога ние спомнуваме историја ?
Абе све е тоа убаво што Роман го купил Челзи, овие шеициве Сити итн итн. Убаво е што се инверстира во Англија, што нивото на фудбал се зголемува. Ама глупото е тоа што тие истите што ги спомнав предходно колку што придонесуваат во фудбалот, 3-пати дупло го расипуваат. Во ред. Нека си купат тим, нека си купат и играчи, ама за РЕАЛНИ цени. За цени колку што секој играч не би бил преценет. А потоа за играта на тимовите пресудна да биде тактиката/менаџерот. Да не им се дава плата колку што ќе посакаат, да има критериуми. Целата поента е во тоа. А не во вештачки или невештачки клуб. Кој бе нормален клуб ќе даде преку 200.000 за еден копиљ од 18-19 год.? Тука работите излегуваат од колосек.чисто ме интересираше да ми кажат , како е да се радуваш на нешто што ти го купиле за разлика од нешто што сам си го заработил, ама како што гледам тоа им е болна страна за дискусија.
Значи со едни така ќе се однесуваме а пак со други на друг начин. На оние ќе им ја спомнуваме историјата бидејки ја немаат а пак на оние кои ја имаат ќе им ја спомнуваме сегашноста. Што лицемери сте вие .Со вас на друга основа се провокациите!
А за историјата е дека долго време немате титула во ПЛ земено, и дај сега и со тебе не можам да се објаснувам, ме дупчиш те гледам
Кога веќе толку паметуваш, да поднесеме молба да ти направат еден паметник во склоп на Скопје 2014?чисто ме интересираше да ми кажат , како е да се радуваш на нешто што ти го купиле за разлика од нешто што сам си го заработил, ама како што гледам тоа им е болна страна за дискусија.
одговорот горе доле лежи во постот на MartinЈаја што логика фати на темава да има. Живееме во време каде парите се број 1 фактор за сите успеси,и Амерканците да не вложуваат толку во спортот немаше да освојат највеќе медали на Олимпијада,пред нив ќе беа Русите или Кинезите,до душа и тие вложуваат пари ненормални.