S
Stivie G
Гостин
Можеби сега сме просечен тим но во целукупност сеуште сме на врвот. Замисли уште не сте не стигнале .И Ливерпук ќе бил просечен доколку ги немаше тие историски титули. Мада веќе е просечен.
Можеби сега сме просечен тим но во целукупност сеуште сме на врвот. Замисли уште не сте не стигнале .И Ливерпук ќе бил просечен доколку ги немаше тие историски титули. Мада веќе е просечен.
Е ајде деФергусон и Абрамович ги споредувате кај ви заминал паметот
Да се разбереме Челзи не бил 15 во лига па после Роман станале шампиони туку екипа што се редовно се бори во ЛШ со таа разлика што ја немал среќата како Ливерпул да освојува титули во средните години на минатиот векЗначи и вие признавате дека сте просечна екипа у моментов?
Пошо не знам дали знаете али Мет Базби имаше голем број титули со Манчестер едно 20 години пред Фергусон.
И едно е да ти стане менаџер некој ко Фергусон кој уште од првиот ден почнал да дели откази на незаинтересирани, да ги казнува недисциплинираните, да ги реорганизира скаутите, да зема деца од школата итн. Не мислам по сто пати да објаснувам за Фергусон и колку работи има направено тој ама да го споредувате со Абрамович и други богаташи е чиста глупост и глупа споредба. Едно е да се почне со знаење, друго е да се почне со пари.
Никој не рече дека не било така, јас помалце па.Да се разбереме Челзи не бил 15 во лига па после Роман станале шампиони туку екипа што се редовно се бори во ЛШ со таа разлика што ја немал среќата како Ливерпул да освојува титули во средните години на минатиот век
Не ти него ама некои се прават како така да било.Никој не рече дека не било така, јас помалце па.
Аууууу моќно... Жално е што нема повеќе вакви фудбалери. Тажно е тоа што му се случува на фудбалот..Mancini to De Rossi:"Do you want to end up like Totti? A great player, who has never won anything?"
-Totti: "I won the heart of Roman people,I won the heart of Rome,you'll never win what I have now"
Кој врв?Можеби сега сме просечен тим но во целукупност сеуште сме на врвот. Замисли уште не сте не стигнале .
Ама ти многу глупо го формулираше тоа, тоа е поентата. Да споредеше Венгер со Фергусон ајде де ама Роман со Фергусон?Ајде клучниот збор:Од некаде мора да се почне.
За со Рединг не знам ама со Њукасл ако не се лажам играат во викендов таму мислам дека ке го лапнат овој Сисе ке им закачит уш еден од аутАј баталете муабетов, туку кажете колку ќе го јаде утре Челзи од Рединг?
Кој се прави?Не ти него ама некои се прават како така да било.