Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Споредуваш нафтен магнат со ум како Фергусон?:pos:
Oваа нова фора им е, досеа 3-4 пати ја сретнав на темава и останав вака :facepalm:
Па коа ќе почнат да ти расправаат како стигнале до 1/2 од ЛШ, па освоиле некој КПК, коа им кажуваш дека и Виљареал стигна до таму и испадна после 4-5 сезони во втора лига, затоа шо немаше магнат да троши по 100 милиони, не добиваш одговор нормално.

Или го добиваш клипчето од 2000 година, 5-0, сезона во која Јунајтед со повеќе од 12-13 бода ја освојува титулата, а Челзи беше 3-4 одвај.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Кој се прави?
Јас јасно и читко ви напишав овде дека трошите високи суми на пари за фудбалери кои што навистина не вредат за тие пари.
Што не е јасно тука?
Една скала погоре се качивте по доаѓањето на Абрамович...
Is it clear?
Не мислев на конкретно на тебе :).

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Исто како шо сега Ливерпул е просечен клуб

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Oваа нова фора им е, досеа 3-4 пати ја сретнав на темава и останав вака :facepalm:
Па коа ќе почнат да ти расправаат како стигнале до 1/2 од ЛШ, па освоиле некој КПК, коа им кажуваш дека и Виљареал стигна до таму и испадна после 4-5 сезони во втора лига, затоа шо немаше магнат да троши по 100 милиони, не добиваш одговор нормално.

Или го добиваш клипчето од 2000 година, 5-0, сезона во која Јунајтед со повеќе од 12-13 бода ја освојува титулата, а Челзи беше 3-4 одвај.
Реков нема да се расправам на форумов али стварно со глава во ѕид одите. Да Челзи стигна до успесите после Роман ама малце е глупо да се вика дека Челзи бил никој и ништо.
Еве и Арсенал и Ливепрул 8 години по ред се борат за 3-4то место дали тоа значи дека се никој и ништо како екипа?
the_kop Ако можеш да ја смениш анкетата сменија во :
Кој ќе освои ЕПЛ:
1.Манчестер Јунајтед
2.Некоја помала екипа што во случај ако освои титула ќе биде на среќа или заради пари слично како што и лани Баззел со своите милонски засилувања го елиминираше Јунајтед од ЛШ.
Ако не може волку големо само остави го Јунајтед како опција пошто тие како најреална и единствена вистинска екипа сигурно освојуваат титула.

S

Stivie G

Гостин
Ама ти многу глупо го формулираше тоа, тоа е поентата. Да споредеше Венгер со Фергусон ајде де ама Роман со Фергусон?
И пак се враќаме на тоа шо реков. Од некаде мора да се почне. Дали овој со умот, другиот со парите небитно....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Само да те прашам, кога би го откупил Манчестер некој како Абрамович, ќе престанеш да навиваш за нив? Стварно не можам да те сварам, ама баш никако.
Јунајтед е клуб со историја која ја градел со години и заради се околу клубот, јас навивам за него! Ако го купи некој како роман тоа нема да се смени!
Тоа може да смени нешто кај просечни тимови на кои им требала инекција за да почнат да освојуваат повеќе титули!

S

Stivie G

Гостин
Кој врв?
Симнати сте од тронот повеќе од една година, а за да се вратите, АКО некогаш биде тоа, а дур сме ние живи тешка работа, ви треба долго време.
40 ако е повеќе од 41 тогаш симнати сме.
Во врска со освојување на трофеи знаеме дека си Настардамус ;). Така да ќе почекаме ти да предвидиш кога ние ќе го освоиме следниот трофеј.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Јунајтед е клуб со историја која ја градел со години и заради се околу клубот, јас навивам за него! Ако го купи некој како роман тоа нема да се смени!
Тоа може да смени нешто кај просечни тимови на кои им требала инекција за да почнат да освојуваат повеќе титули!
Е да ми си Здрав и жив. Затоа Арсенал и Јунајтед се најценетите во ерата на Премиер Лигата, и затоа Арсенал, Јунајтед и Ливерпул, се најценетите во поранешната прва лига.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
И пак се враќаме на тоа шо реков. Од некаде мора да се почне. Дали овој со умот, другиот со парите небитно....
Да, Ферги 4-5 години градел екипа, не со расфрлање пари, туку создал нешто сам и затоа ми се повраќа кога се споредуваат Фергусон, со Абрамович:facepalm:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
40 ако е повеќе од 41 тогаш симнати сме.
Во врска со освојување на трофеи знаеме дека си Настардамус ;). Така да ќе почекаме ти да предвидиш кога ние ќе го освоиме следниот трофеј.
:facepalm:
Овие од Ливерпул незнам зошто воопшто играат фудбал кога со историја и математика им иде најдобро.
Кутрите од кога навиваат немаат трофеј видено. Искрено некога жал ми паѓа, ама добро и самите знаете како да се тешите благодарение на огромното ваше познавање од областа на математиката (y)

2

~2A

Гостин
Вака по твое што си велиш за што дискутиравме досега?

-Јас велам дека досега зборувавме за Челзи како тоа со парите на Абрамович станал клуб,што велиш ти?
Интересно е да си игра некој менаџер,а некој да функционира како и секој нормален клуб?

S

Stivie G

Гостин
Да, Ферги 4-5 години градел екипа, не со расфрлање пари, туку создал нешто сам и затоа ми се повраќа кога се споредуваат Фергусон, со Абрамович:facepalm:
зборот sporedba сами си го направивте ама ајде терајте како шо ви одговара....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346

Еве од 90та па наваму. Како рече, сте играле и пред Абрамович ЛШ.
Колку, еднаш? :D
Не бе 2 пати :D
Освен тоа гледаш и 4,5 и 6то место што е дури и подобро од резултатите на Ливерпул последниве сезони. И пак Челзи бил катастрофа екипа пред Роман.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Екипа како Тотенхем и Њукасл денеска ништо повеќе. Дека милионите на газдата ваш помогнаа да стигнат до врвот на европскиот фудбал помогнаа, никој не може да го негира тоа.

Толку и од мене на расправава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom