Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
нели тоа беше вашиот резервен клуб:D
Такви муабети ни вадат овие од Јунајтед.
Ако Сити е нечив резервен клуб тоа треба да е ваш пошто пола екипа таму ви игра xD

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Пробуваш да бидиш интересен,ама воопшто не си.
Глумиш нешто што мислиш дека си,а не си.Си кењаш самиот за тимот :facepalm:,за да другите членови немаат што да употребат "против" тебе,а Манчестер Јунајтед од коментар не ги изваде.
Од ко сум зачленет не видов од тебе пост каде што го нема името Манчестер Јунајтед...
Хех, јас пак се чудам од каде ми испадна трендот да го критикувам лошиот пристап на Ливерпул во оваа сезона. некој би рекол дека се грижам за клубот, и само критиката е начин да се исправат работите, ама тоа да ти било „да си нешто што не си“.

Јас немам видено твој пост каде што ставаш празно место после запирка.
И?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Во октомври ќе ја добиеме и официјалната признаница. И што ? Може на некого ќе му порасне уште 5 сантима. За што се дискутира немогуче.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Освен признаница, друго шо треба за да се чувствувате како навивачи ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
http://store.liverpoolfc.tv/souvenirs/carlingcupwinners/s/c/c
Во продавницата на Ливерпул има посебно дизајнирани производи за победата во Карлинг купот.:pos:
За потсетување meanwhile in the Chelsea store:
http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_browse.aspx?category|category_root|3507=promotions&category|cat_3507|29027=ucl+final+2012&portal=X2IJO942&CMP=PSC-X2IJO942
Во октомври ќе ја добиеме и официјалната признаница. И што ? Може на некого ќе му порасне уште 5 сантима. За што се дискутира немогуче.
Ама тебе не :ROFLMAO: (шала-морам вака да потенцирам шали пошто некои очигледно или немаат смисла за хумор или не ме сфаќаат...или па јас сум глуп)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Битно ќе ја добиете пред државава. :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Извод од матична книга на родени во официјалната болница од градот од каде што потекнува екипата за која што навиваш :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Да не си од ала Пол Мекартни луѓе со став „ај донт гив а фак абаут дет признаница“ и со то сум џек?

2

~2A

Гостин
Хех, јас пак се чудам од каде ми испадна трендот да го критикувам лошиот пристап на Ливерпул во оваа сезона. некој би рекол дека се грижам за клубот, и само критиката е начин да се исправат работите, ама тоа да ти било „да си нешто што не си“.

Јас немам видено твој пост каде што ставаш празно место после запирка.
И?
Интересно е што после секој што ќе те цитира темата ја свртуваш во сосема друга насока,но нема врска.
И пак сум немоќен да речам нешто против "твојот" Ливерпул,затоа ќе си почутам.Ми влезе во "око" многу некако си "загреан" за Манчестер Јунајтед (по твое Manure) не знам на што се должи тоа...? :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Интересно е што после секој што ќе те цитира темата ја свртуваш во сосема друга насока,но нема врска.
И пак сум немоќен да речам нешто против "твојот" Ливерпул,затоа ќе си почутам.Ми влезе во "око" многу некако си "загреан" за Манчестер Јунајтед (по твое Manure) не знам на што се должи тоа...? :)
На комплекс.
Искомплексиран сум.
Лечам комплекси.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ептен јак ми е Biafran Jet Set, членот. Не знај шо да сака да кажи и кутриот туку сака да напрај нешто. А и некако не му успева.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom