Cannon
Doctor
- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 5.101
- Поени од реакции
- 5.841
нели тоа беше вашиот резервен клубДа да баш ме интересира дали навивачите на Сити во МКД имаат официјален фан клуб
нели тоа беше вашиот резервен клубДа да баш ме интересира дали навивачите на Сити во МКД имаат официјален фан клуб
Такви муабети ни вадат овие од Јунајтед.нели тоа беше вашиот резервен клуб
Хех, јас пак се чудам од каде ми испадна трендот да го критикувам лошиот пристап на Ливерпул во оваа сезона. некој би рекол дека се грижам за клубот, и само критиката е начин да се исправат работите, ама тоа да ти било „да си нешто што не си“.Пробуваш да бидиш интересен,ама воопшто не си.
Глумиш нешто што мислиш дека си,а не си.Си кењаш самиот за тимот ,за да другите членови немаат што да употребат "против" тебе,а Манчестер Јунајтед од коментар не ги изваде.
Од ко сум зачленет не видов од тебе пост каде што го нема името Манчестер Јунајтед...
Ама тебе не (шала-морам вака да потенцирам шали пошто некои очигледно или немаат смисла за хумор или не ме сфаќаат...или па јас сум глуп)Во октомври ќе ја добиеме и официјалната признаница. И што ? Може на некого ќе му порасне уште 5 сантима. За што се дискутира немогуче.
Битно ќе ја добиете пред државава.Во октомври ќе ја добиеме и официјалната признаница. И што ? Може на некого ќе му порасне уште 5 сантима. За што се дискутира немогуче.
Извод од матична книга на родени во официјалната болница од градот од каде што потекнува екипата за која што навивашОсвен признаница, друго шо треба за да се чувствувате како навивачи ?
Да не си од ала Пол Мекартни луѓе со став „ај донт гив а фак абаут дет признаница“ и со то сум џек?Освен признаница, друго шо треба за да се чувствувате како навивачи ?
Јок.Да не си од ала Пол Мекартни луѓе со став „ај донт гив а фак абаут дет признаница“ и со то сум џек?
Интересно е што после секој што ќе те цитира темата ја свртуваш во сосема друга насока,но нема врска.Хех, јас пак се чудам од каде ми испадна трендот да го критикувам лошиот пристап на Ливерпул во оваа сезона. некој би рекол дека се грижам за клубот, и само критиката е начин да се исправат работите, ама тоа да ти било „да си нешто што не си“.
Јас немам видено твој пост каде што ставаш празно место после запирка.
И?
На комплекс.Интересно е што после секој што ќе те цитира темата ја свртуваш во сосема друга насока,но нема врска.
И пак сум немоќен да речам нешто против "твојот" Ливерпул,затоа ќе си почутам.Ми влезе во "око" многу некако си "загреан" за Манчестер Јунајтед (по твое Manure) не знам на што се должи тоа...?
Добро.На комплекс.
Искомплексиран сум.
Лечам комплекси.
Ѓупска работа. Ама фановите на Гејчестер никако да прокоментират околу ова.А? Тужба за расизам против црнец? Да не го навредил Иниеста оти е премногу бел?