Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
сити сити сити!
вест хем вест хем вест хем!

:P

S

Stivie G

Гостин
за твоја информација, страната не сум ја направил ја, туку сум станал еден од админите покасно , и не може да се смене името, пробано е повеќе пати
Порано не можеше да се менува име на страница но сега може. Пробај ;).
--- надополнето: 1 август 2012 во 17:18 ---
А гледам уште никој не спомнал дека против Фердинанд ќе биде поднесена тужба за расистички навреди :icon_lol:?
Да беше Суарез 5-6 страници ќе испишавте:pipi: .

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гледам никој не објавил па еве јас да ја споделам оваа радосна вест :D
http://buum.mk/component/content/article/19-fudbal/459-celzi-ke-se-zakiti-so-crveno-zolta-boja

Знам дека МКД навивачите на Арсенал имаа свое знаме лани а еве оваа година ние :).
Ѓаволи и Скаузери вие сте на ред :D

Само не се фалиме :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Порано не можеше да се менува име на страница но сега може. Пробај ;).
--- надополнето: 1 август 2012 во 17:18 ---
А гледам уште никој не спомнал дека против Фердинанд ќе биде поднесена тужба за расистички навреди :icon_lol:?
Не е само Фердинанд, и Тери е обвинет и тој треба да јаде бан (во најмала рака исто колку Суарез)
п.с. Можеш ли по пп да ми кажеш накратко како може да се смени името:)
--- надополнето: 1 август 2012 во 17:48 ---
само има една голема разлика, знамето од Арсенал Македонија беше официјално поставено од клубот, нешто слично како сега што Челзи.мк добиле официјално барање од клубот. Ова како што можам да видам е поставено од самите фанови. Сепак и ова е за поздравување.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.584
Поени од реакции
22.530
А? Тужба за расизам против црнец? :icon_lol: Да не го навредил Иниеста оти е премногу бел? :icon_lol:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А, официјално, за Британија и Британците постои само една Македонија, на југ од нас. Другата е ФЈР. Зато не се фалите. Ххихихих:icon_mrgr:
На Британците многу добро им објасни Шаќири каде е и која е Македонија :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
А, официјално, за Британија и Британците постои само една Македонија, на југ од нас. Другата е ФЈР. Зато не се фалите. Ххихихих:icon_mrgr:
Jaс колку што знам официјалниот манчестер јунајтед фан клубот во македонија НЕ е признаен од клубот.

За разлика од нив Arsenal Macedonia Supporters Club е одамна признаен од клубот.:cool:

2

~2A

Гостин
Пробуваш да бидиш интересен,ама воопшто не си.
Глумиш нешто што мислиш дека си,а не си.Си кењаш самиот за тимот :facepalm:,за да другите членови немаат што да употребат "против" тебе,а Манчестер Јунајтед од коментар не ги изваде.
Од ко сум зачленет не видов од тебе пост каде што го нема името Манчестер Јунајтед...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
Пробуваш да бидиш интересен,ама воопшто не си.
Глумиш нешто што мислиш дека си,а не си.Си кењаш самиот за тимот :facepalm:,за да другите членови немаат што да употребат "против" тебе,а Манчестер Јунајтед од коментар не ги изваде.
Од ко сум зачленет не видов од тебе пост каде што го нема името Манчестер Јунајтед...
У тој пост што сега му го цитираше го немаше името Манчестер Јунајтед :ROFLMAO:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ајде чекаме уште ливерпулци и манчестаровци да се пофалат со своите офијални фан клубови (ако имаат со што да се пофалат:P )

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
Ајде чекаме уште ливерпулци и манчестаровци да се пофалат со своите офијални фан клубови (ако имаат со што да се пофалат:P )
Да да баш ме интересира дали навивачите на Сити во МКД имаат официјален фан клуб :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom