- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
сити сити сити!
вест хем вест хем вест хем!
вест хем вест хем вест хем!
Порано не можеше да се менува име на страница но сега може. Пробај .за твоја информација, страната не сум ја направил ја, туку сум станал еден од админите покасно , и не може да се смене името, пробано е повеќе пати
Гледам никој не објавил па еве јас да ја споделам оваа радосна вест
http://buum.mk/component/content/article/19-fudbal/459-celzi-ke-se-zakiti-so-crveno-zolta-boja
Знам дека МКД навивачите на Арсенал имаа свое знаме лани а еве оваа година ние .
Ѓаволи и Скаузери вие сте на ред
Не е само Фердинанд, и Тери е обвинет и тој треба да јаде бан (во најмала рака исто колку Суарез)Порано не можеше да се менува име на страница но сега може. Пробај .
--- надополнето: 1 август 2012 во 17:18 ---
А гледам уште никој не спомнал дека против Фердинанд ќе биде поднесена тужба за расистички навреди ?
Да беше Суарез 5-6 страници ќе испишавте .
само има една голема разлика, знамето од Арсенал Македонија беше официјално поставено од клубот, нешто слично како сега што Челзи.мк добиле официјално барање од клубот. Ова како што можам да видам е поставено од самите фанови. Сепак и ова е за поздравување.
А? Тужба за расизам против црнец? Да не го навредил Иниеста оти е премногу бел?А гледам уште никој не спомнал дека против Фердинанд ќе биде поднесена тужба за расистички навреди ?
Да беше Суарез 5-6 страници ќе испишавте .
А, официјално, за Британија и Британците постои само една Македонија, на југ од нас. Другата е ФЈР. Зато не се фалите. Ххихихих
Само не се фалиме
Судбина...
На Британците многу добро им објасни Шаќири каде е и која е МакедонијаА, официјално, за Британија и Британците постои само една Македонија, на југ од нас. Другата е ФЈР. Зато не се фалите. Ххихихих
Jaс колку што знам официјалниот манчестер јунајтед фан клубот во македонија НЕ е признаен од клубот.А, официјално, за Британија и Британците постои само една Македонија, на југ од нас. Другата е ФЈР. Зато не се фалите. Ххихихих
Пробуваш да бидиш интересен,ама воопшто не си.А, официјално, за Британија и Британците постои само една Македонија, на југ од нас. Другата е ФЈР. Зато не се фалите. Ххихихих
У тој пост што сега му го цитираше го немаше името Манчестер ЈунајтедПробуваш да бидиш интересен,ама воопшто не си.
Глумиш нешто што мислиш дека си,а не си.Си кењаш самиот за тимот ,за да другите членови немаат што да употребат "против" тебе,а Манчестер Јунајтед од коментар не ги изваде.
Од ко сум зачленет не видов од тебе пост каде што го нема името Манчестер Јунајтед...
Да да баш ме интересира дали навивачите на Сити во МКД имаат официјален фан клубАјде чекаме уште ливерпулци и манчестаровци да се пофалат со своите офијални фан клубови (ако имаат со што да се пофалат )