По кој критериум цениме дали еден маж е добар маж или не е?

Член од
8 април 2012
Мислења
116
Поени од реакции
95
Sakaat a i voopsto neznaat sto sakaat.Vo sekoj slucaj, imaat edni kriteriumi koi za odreden period pocnuvaat da im izgledaat ednolicno i monotono, i potoa pravat nekoja "mala"izmena pa toa znaci deka na partnerot mandatot mu izminal. Preminal vo kategorijata..izziveana rabota, ne e interesen, pa po novite kriteriumi se bara nov partner. Koj za zal po nekolku godini ...ista prikazna kako i prethodniot. Zenite nemaat kriteriumi, zenite imaat samo zelba za dominacija koja koga ke ja dobijat neznaat sto pravat i bidejki partnerot stanuva nedominanten, a so toa po avtomatizam e i nesposoben i neinteresen, baraat nov, interesen, sposoben, abe maz, a ne ligus koj im odi po gazot...

Член од
12 април 2012
Мислења
12
Поени од реакции
1
Хмм па да биде пред се искрен,симпатичен,да имаме заеднички работи кои би не поврзувале,да биде интересен кога треба,да има карактер (едноставно кога ќе каже нешто тоа да биде). Сега за сега овие работи се доволни. :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
ако споредувате со мене - ни едено машко нема да ви биде идеално.

Член од
8 април 2012
Мислења
116
Поени од реакции
95
Idealen maz isto kolku i idealna zena, Sekogas nesto ke fali, samo koj kolku znae da zivee so tie nedostatoci.

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Понашање- на само и у друштво... Никој нејќе сељак...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Во право си. Не сум имала дечко од моментот кога почнав да ги споредувам со тебе.
уште еден млад живот уништен од мојата неодолива совршеност...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
62
Поени од реакции
14
Drustven, ljubezen, ambiciozen, go ceni toa sto go ima pokraj sebe i nemoze bilo kakva da go ima :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Сигурно да ви оди по газот, на глава да му се качувате, а притоа да не ви вели ни А. Така малку потака, макар шо се најдува и вакво нешто :)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
викенди,одмори,шопинзи,мопинзи уште само фали да ја однесе на Плутон : )

тоа ти е совршен маж..

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Kombinacija od 2-3ca "poluidealni"....dokazano za mitot idealna zena, valjda vazi i ovde;)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
1. Изгледа уредно. Без разлика каков стил на облекување има, никогаш не се појавува со непеглани алишта, неуредна брада или фризура.
2. Редовно кажува благодарам и се интересира за другите, наместо да зборува само за себе. Искрен е и дава комплименти. Шири позитивна енергија и знае да направи луѓето да се чувствуваат посебно.
3. Секогаш е добар партнер. Нема ништо пошармантно од маж кој знае да ја почитува и цени жената што е до него.
4. Никогаш не ги омаловажува и озборува другите. Зборува со почит и внимава како се изразува.
5. Секогаш е точен. Неточноста до одреден степен значи и арогантност, затоа што на таков начин оној што доцни покажува дека неговото време е поважно од времето на оние кои чекаат.
Ти со ова боље некоја девојка да си најдеш, пошто вистинки маж не е ништо барем повеќето од овие наведени работи.
На пример првото, немам време за пеглање, мразам да пеглам
2.Кажувам фала ама знам да кажам марш у пизду матер
3.Почитувам ама имам и свое јас
4.Ме заболе за другите
5.Точен сум ама знам и да заглавам некогаш

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.658
Поени од реакции
35.291
Ти со ова боље некоја девојка да си најдеш, пошто вистинки маж не е ништо барем повеќето од овие наведени работи.
На пример првото, немам време за пеглање, мразам да пеглам
2.Кажувам фала ама знам да кажам марш у пизду матер
3.Почитувам ама имам и свое јас
4.Ме заболе за другите
5.Точен сум ама знам и да заглавам некогаш
Мојот коментар беше реплика на прашањето ‘‘како јас го замислувам принцот на бел коњ‘‘ :X3:
И јас си го кажав своето мислење, а ти тука си одговорил за себе си и воопшто негледам причина зошто би морале да се согласуваме во ставовите, нели;)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Мојот коментар беше реплика на прашањето ‘‘како јас го замислувам принцот на бел коњ‘‘ :X3:
И јас си го кажав своето мислење, а ти тука си одговорил за себе си и воопшто негледам причина зошто би морале да се согласуваме во ставовите, нели;)
Па според мене и луѓето кои се мои другари вадам заклучок како треба да изгледа еден вистински маж.
Ти овие што ги наброја таков може да биде само некое другарче на Боки 13 .

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.658
Поени од реакции
35.291
Па според мене и луѓето кои се мои другари вадам заклучок како треба да изгледа еден вистински маж.
Ти овие што ги наброја таков може да биде само некое другарче на Боки 13 .
Некое другарче на Боки 13 :facepalm:

Уредноста, хигиената, манирите и културното однесување на нормален човек според тебе се одлика на Боки 13 o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom