Дај информации,од каде гледаш овие работи ? со ХИИТ програмите,по колку се троши ? боречки вештини ?300-500
ај некој да ми каже побрзо дали може да растворам креатин во млеко?
ххаа ај нема везе најдов цедевита
Немој да те залаже ефектот од креатинот добиената маса брзо и се губиsajSiGa ако ме прашуваш мене.. само масс теч 3кг. за 2700
уствари освен монохидрат протеин глутамин амино ништо нема......значи останува само хемијата во опцијаНе верувам дека во скоро време ќе помине производ од тој тип на граница.
Гугл знае се`.Дај информации,од каде гледаш овие работи ? со ХИИТ програмите,по колку се троши ? боречки вештини ?
Може е грешно да мерат луѓето, имам познаник кој нема никакви познавања од областа на здравата исхрана или здравиот живот а сепак работи на таков штанд .Имаше пред некој ден на кеј кај шипките како тезга и рекламираа некоја си здрава исхрана и паралелно со тоа мереа и bodyfat...На 180 висина и на 71кг ми измери дека имам 9% bodyfat..Е сега ме чуди фактот дека кристиано роналдо има 10% а е боље издефинирам од мене не којзнае колку али ипак...Стомачните последни почнаа да ми се познаваат али треба уште малце сало да се симне од нив...Можно ли е тоа што мери bodyfat да им беше грешно и до колку проценти би требало да го симнам bodyfatot за јака дефиниција пошто ни од прилика незнам колкав би требало да биде процентот за уште подобро издефинирано тело од ова што сум сега...
хахах тоа апаратот може да си го напикаат у *** : ) јас сум почист од еден мој другар а ми покажа 14 % бодифет.. он не ни вежба,пуши,пие има цициња и стомак и му покажа 8% бодифет.. се згазив од смеење..Имаше пред некој ден на кеј кај шипките како тезга и рекламираа некоја си здрава исхрана и паралелно со тоа мереа и bodyfat...На 180 висина и на 71кг ми измери дека имам 9% bodyfat..Е сега ме чуди фактот дека кристиано роналдо има 10% а е боље издефинирам од мене не којзнае колку али ипак...Стомачните последни почнаа да ми се познаваат али треба уште малце сало да се симне од нив...Можно ли е тоа што мери bodyfat да им беше грешно и до колку проценти би требало да го симнам bodyfatot за јака дефиниција пошто ни од прилика незнам колкав би требало да биде процентот за уште подобро издефинирано тело од ова што сум сега...
Ако збориш за без вежбање, краткиот одговор е не.Ај едо прашање за тие што се разбираат у наука. Може ли да се качи мускулна маса само со јадење на протеини , здрави масти , и многу малку јаглехидрати ( само од зеленчук и овошје со низок гликемичен индех )
секако мислев со вежбање. све исто само без јаглехидрати.како кога се чистиш. само со поголем број калории од оптималниот .Ако збориш за без вежбање, краткиот одговор е не.
Процесот на качување се бележи со помиот „хипертрофија“ што е адаптација на клетките кон надворешниот стимулус (зголемен терет) со што тие се зголемуваат за да можат да го издржат напорот. Без физичка активност, јадењето на протеини , здрави масти и многу малку јаглехидрати нема да качи мускулна маса но може да доведе до фит изглед ( со низок процент на bodyfat) базиран на дотогашната мускулна маса на единката.