Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Момци,ајде совет..прекинав со фаза на дефиниција,стигнав до 70кг,од 77,прилично брзо ги симнав,а останав ист во размери...

е сега,недела дена сум на период на маса...мускулна,нели :) јадам све супер,по 2-3 оброка ми се месо,испод 200 грама не ми е,ЈХ,здрави масти,по 1-2 дозерки протеин,креатин...витамини,омега 3...

е сега,прашањето ми е...дали кога сте иделе на маса,сте си дозволувате некад нешто,од оние недозволиви работи додека си на дефиниција ? не мислам на газирани сокови,милки,чипсови..

туку пример,1 у 2 недели да изедеш сендвич од сендвичара,не маалска,туку пример 7ца,Лесковачка...или пак чоколатце да си дозволиш 1-2 пати неделно..? сладолед ? пржени компири ?​
да не дојде до недоразбирање,правам кардио 3 пати неделно...​

Hellsing тогаш гејнерот е срање во боја.. односно тоа што го пишува по страниве е маркетинчки трик..

Момци,ајде совет..прекинав со фаза на дефиниција,стигнав до 70кг,од 77,прилично брзо ги симнав,а останав ист во размери...

е сега,недела дена сум на период на маса...мускулна,нели :) јадам све супер,по 2-3 оброка ми се месо,испод 200 грама не ми е,ЈХ,здрави масти,по 1-2 дозерки протеин,креатин...витамини,омега 3...

е сега,прашањето ми е...дали кога сте иделе на маса,сте си дозволувате некад нешто,од оние недозволиви работи додека си на дефиниција ? не мислам на газирани сокови,милки,чипсови..

туку пример,1 у 2 недели да изедеш сендвич од сендвичара,не маалска,туку пример 7ца,Лесковачка...или пак чоколатце да си дозволиш 1-2 пати неделно..? сладолед ? пржени компири ?​
Mozes be druze slobodno cheat da si prais ne e problem :D

Кардио и мускулна маса? Тешко ќе ти иде.
Иначе да, еднаш до 2пати неделно еден бонус оброк што сака нека е.

Hellsing тогаш гејнерот е срање во боја.. односно тоа што го пишува по страниве е маркетинчки трик..
За цената која ја бараат гејнерот е супер избор е сега секако дека има и подобри гејнери ама и цената им е солена.

Кардио и мускулна маса? Тешко ќе ти иде.
Иначе да, еднаш до 2пати неделно еден бонус оброк што сака нека е.

Воопшто да не правам кардио ? стомачните ондак,како ќе останат ? o_O

Воопшто да не правам кардио ? стомачните ондак,како ќе останат ? o_O
Па кој рече дека ќе останат хахха :D Кардиото ќе ти смета у маса кревање, многу ќе трошиш.
Си ги слушал и сам браќата, ако сакаш да креваш маса, заборави на six-pack.
Али тоа е само нивен совет, you can do whatever the FUCK you wanna do.

Па кој рече дека ќе останат хахха :D Кардиото ќе ти смета у маса кревање, многу ќе трошиш.
Абе кажи му дека може повремено да си јаде чоколада и помфрит додека вежба за маса:D

Anabol 5 случајно да не знаете каде може да се најде? го нема у калифорниа ни у гет реди..

Да,добро...значи,стомачни заборавам до април-мај,ама кога ќе дојде време за дефиниција,ќе искочат нели ? со диета+кардио+тежински тренинг+суплементи+стомачни ?

и да правам ли стомачни дур сум во фаза на маса ? земав сеа пилатес топка,ќе праам вежби на нејзе за стомачните со плочки од по 5кг,наместо медицинска топка,исти курац е :D

Да не знае некој колку калории се трошат од 1-сат тренинг пливање? И колку калории да внесам после за да не намалам килажа?

Да,добро...значи,стомачни заборавам до април-мај,ама кога ќе дојде време за дефиниција,ќе искочат нели ? со диета+кардио+тежински тренинг+суплементи+стомачни ?

и да правам ли стомачни дур сум во фаза на маса ? земав сеа пилатес топка,ќе праам вежби на нејзе за стомачните со плочки од по 5кг,наместо медицинска топка,исти курац е :D
ќе искочат де, нормално, кај да идат :D
у фаза на маса се прави full body workout (у принцип нон-стоп треба фул да праиш), а тоа вклучува и стомачни

Anabol 5 случајно да не знаете каде може да се најде? го нема у калифорниа ни у гет реди..

Не верувам дека во скоро време ќе помине производ од тој тип на граница.

ај некој да ми каже побрзо дали може да растворам креатин во млеко?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom