Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
- Член од
- 19 март 2009
- Мислења
- 9.252
- Поени од реакции
- 19.549
Најмногу е виновна федерацијата...индиректно државата....
Шо е заложник на вакви луѓе,луѓе кои ДИРЕКТНО ЈА СПОНЗОРИРААТ репрезентацијата....
Па после си земаат за право да фаќаат за кошула делегат,да мавтаат со раце по судија,Мојсо да кара да врни по судија....
И не доби нижолт картон,резил..
А да ја види снимката зошто урлаше по судиите ќе треба да се извини ушлинот
Ванчо Димовски го нокаутира Ратко Николиќ,судиите со ПРАВО покажаа пробивање..
И овај мочкото урла по судии.....ех море Мојсо.....
Тие кутрите занемеа...
Ќе занемат зошто ако писнат ќе ги избришат од листата.....
И со вакви работи,со вакви ситни души на терен и вон него(тренери,директорчиња,квази ракометни работници)ние сакаме врвен ракомет?
Можеби и во право е Кире Лазаров до негде,шо вика дека професионализмот е на ниско ниво...изгледа мислеше на Мојсо....
Само тоа не е некоја новост....тоа и малите деца го знаат.....
Ми се одмили и ракомет и се.....
Ова на се личи само на дерби не личи..
Па уште ја спремиле демек салата за Европа?
Која Европа бе?качени луѓе горе на горните катови од салата,плукаат по играчите,по делегатот,фрчат закани.....
Од страна се гледаат фитнес справиТаман се вежбаат мангупите и после набилдани урлаат.....
Не се прај од фабричка сала ракометен центар....
Да не испадни дека вреѓам,не е така...
Иако не ги сакам Металург,а уште помалку Вардар,сепак како ракометен фанатик ми е многу мило шо имаме вакви екипи во Македонија...
Сакам да имаме добар ракомет,да има шо да се гледа на терен,па подобриот нека победи,во фер игра,без некои екстремни притисоци и скандали...за жал не е така...
Ова на ништо не личи....класичен циркус......
Ми се одмили и ракомет и се од вакви фаци...
Шо е заложник на вакви луѓе,луѓе кои ДИРЕКТНО ЈА СПОНЗОРИРААТ репрезентацијата....
Па после си земаат за право да фаќаат за кошула делегат,да мавтаат со раце по судија,Мојсо да кара да врни по судија....
И не доби нижолт картон,резил..
А да ја види снимката зошто урлаше по судиите ќе треба да се извини ушлинот
Ванчо Димовски го нокаутира Ратко Николиќ,судиите со ПРАВО покажаа пробивање..
И овај мочкото урла по судии.....ех море Мојсо.....
Тие кутрите занемеа...
Ќе занемат зошто ако писнат ќе ги избришат од листата.....
И со вакви работи,со вакви ситни души на терен и вон него(тренери,директорчиња,квази ракометни работници)ние сакаме врвен ракомет?
Можеби и во право е Кире Лазаров до негде,шо вика дека професионализмот е на ниско ниво...изгледа мислеше на Мојсо....
Само тоа не е некоја новост....тоа и малите деца го знаат.....
Ми се одмили и ракомет и се.....
Ова на се личи само на дерби не личи..
Па уште ја спремиле демек салата за Европа?
Која Европа бе?качени луѓе горе на горните катови од салата,плукаат по играчите,по делегатот,фрчат закани.....
Од страна се гледаат фитнес справиТаман се вежбаат мангупите и после набилдани урлаат.....
Не се прај од фабричка сала ракометен центар....
Да не испадни дека вреѓам,не е така...
Иако не ги сакам Металург,а уште помалку Вардар,сепак како ракометен фанатик ми е многу мило шо имаме вакви екипи во Македонија...
Сакам да имаме добар ракомет,да има шо да се гледа на терен,па подобриот нека победи,во фер игра,без некои екстремни притисоци и скандали...за жал не е така...
Ова на ништо не личи....класичен циркус......
Ми се одмили и ракомет и се од вакви фаци...