- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
Мило ми е за Макси конечно се пронајде себеси
Зарем ти се сомневаш дека јас ке дојдам утре???? за ова утре чврга ќе пиеш!!!!Не бамбури многу, заеби вардар и останати срања...утре пакувај куферите и во Паб да те видам во 15 до 5))) хахахах
Неможам да најдам комплетна песна...некој ако најди нека прати одма линк!!!!FENWAY SPORTS GROUP READY TO OFFER LIVERPOOL ABOUT £60 MILLION FOR TRANSFERS
Не дека е некој извор ама отприлика тука се движат бројките. И уште 20 - 30 од продажба би можеле да купиме сјајни играчи. Само пак не ми се верува да потрошат повеќе од пола само на еден играч - Агуеро. Апла е....ама ќе видиме. Порано немавме а сега имаме па да не се жалиме
--- надополнето ---
Дај ми клип или комплетна песна. Со музика со се!!! :icon_mrgr
Да, да пред некој ден им порача на навивачите да напишат
Нe, само 5то пласираниот оди ЛЕ. Стоук и Бирмингем ќе одат затоа што играа во финале во куповите.Ме интересира само тоа дали ако фаниме 6-то место и сигурно ќе одиме во лига европа заради тоа што ман сити го освои купот а они ќе игаат лига на шампиони?
Ќе го цитирам Шабан Салиу на дуелот со Амди Бајрам....."Тоа е она ниското"...!!!! БРАТ.....зошто се фаќаш толку проклето и слепо за еден единствен дечко....зошто не се фатиш на Енди и Луис....зошто не дале гол...Зошто не на Кајт, зошто немал асистенција...или Макси....зошто не на Флано, зошто направи пенал (патем непостоечки)......ЗОШТО?! ај ако не, и зошто реина не го фати пеналот....зошто топката се одби од Џонсон и влезе во гол.....зошто дозволија корна пред голот......НЕ....!!!! ЗОШТО ЛУКАС БИЛ ПОМИНАТ, ПА СЕ НАПРАВИЛО ПЕНАЛ!!!! Свашта!Ете зошто го ругам Леива цела сезона...Го видовте потегот Пиенар кога го направи маче пред да биде ''прекршокот'' за пенал? Но ова не е само на овој меч, туку ги има на многу други ваквите лапсуси на Леива, само џабе се расправаме некој како магаре на мост се инаети дека е многу јак па и најдобар оваа сезона го прогласиле ццц, затоа кога ќе изгубиме кога е најпотребно пак ќе застанеме и ќе се жалиме, друга сезона ќе се бориме за титула ова она...Додека не се доведат вистинки играчи ништо од тоа да бидеме искрени!