Game of Thrones

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Первезни колку сте, не е за вас филмов, ојте гледајте порничи :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Искрено вака не сум исчекувал наредна епизода од времето на Lost!

Lost ми беше mindfuck и имаше интересни ликови, но GoT е pure art (глума, дијалог, костимографија, локации, мистерија, епска приказна). Се разбира сосем различни серии, и глупаво е да ги споредувам. Love both :love:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Мамицата... каде е понеделник :/

и што ве.... најдоблесна улога ми има "The Dog" ...типот блеска со преданоста и манирите да го штити она на кое се заколнил, повеќе ја штител принцезава од било кој.

Ф

Фил Ајви

Гостин
добро си кажа овој што му отиде главата: ТИОН Е ИЗГУБЕН!... значи нема свое мислење па да се држи до него по секоја цена... првин беше со Старкови, Нед го учеше што значи лојалност и почит, се би направил за него итн... па кога се виде со татко му и кога му одржа лекција која му е вистинската фамилија и практично го наведе да оди против нив веднаш се паѓа во вода па кога се демек реши за такво нешто не ни знаеше што и како да прави за да отиде во поход туку чекаше од татко му се да му нацрта... тие неговите луѓе го плукаа не го почитуваа и ништо не направи во врска со тоа но не подоцна кога ја освои тврдината се сети да воведува дисциплина која е идеја на човек кој го познава неколку денови па се мислеше 15 минута дали треба дали не треба едноставно НЕ ЗНАЕ КАЈ ТЕРА! ... а таа дивјачката не го уби (како прво се смилува затоа што е глуп!) бидејќи после ќе ги бараа насекаде овака можеби ќе ги пуштат да одат важно тврдината ја освоија

посебно за вас го аплоудирав :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
А кој пак е толку способен во Карт да испоубие цело племе дотраци, врвни воини во една соба?
Слабодушните, налик Колина?

Fuck it, Tegla пиши ми пп кој ги здипли, ионака во Јуни ги добивам книгите за роденден. :pipi:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Каква епизода... уште не можам да се соземам. За 55 мин. испушив десет цигари. Немам многу што да кажам, речиси се' сте покриле. Еве во кратки црти:

1. Теон - предавството на довчерашната фамилија е болно, но уште поболна е смртта од СИДА

2. Дени - :love: секоја чест за говорите кои ги држиш секоја епизода, Обама би ти позавидел. И не се сеќирај, да потпораснат змејовите па ќе им е.. матер на сите по ред. You will take what is fucking yours.

3. Сноу - уште малку вакви инфантилни глупости од тебе, и те тргам од аватар. Тапчо низаеден.

4. Девојката која преку секс ги остварува своите цели - браво!

5. Тирион :cuc:

И секако, понекогаш, во некои има епизоди, постојат моменти кои сами по себе бараат да се претворат во .gif анимација:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Fuck it, Tegla пиши ми пп кој ги здипли, ионака во Јуни ги добивам книгите за роденден. :pipi:
Измислена сцена е, не се случува во книгите :)

Јас типувам на Warlocks of Qarth.

Kajgana Shop

На врв Bottom