Да ама сцената кога ја учеше Калиси како да го припитоми Конан е култна.Кај ја приметивте баш неа бре мајке му. Во две сцени дали ја имало. Ај ќе преболите, големи сте вие.
Роб е ветен кај ( имина не памтам ), кај, кај шо преговараше Cat за да преминат. Знам имаше едно старо дртало, и не го ветија само Роб тогаш, туку и Арја а можда и уште некој. За име ќе надополни некој.А Роб на која е ветен, имаат кажано? Почнав да заборавам многу детали.
И јас мислам дека змејовите ги земаат тие од the house of the undead. Како и да е, мора да се вратат!!!
А за помошничката, умре баш таа на која сите мислиме? Не погледнав двапати ама ми изгледаше како таа втората што викаше цело време it is known.
Robb треба да земе невеста од семејството Frey. Во прва сезона нели Walder Frey ги пушти Robb и армијата да поминат јужно од The Crossing/Twin Towers of Frey. Ова беше главен услов за Robb да помине.А Роб на која е ветен, имаат кажано? Почнав да заборавам многу детали.
Ама па и кога ќе погледнеш пак, сите такви сцени имаа некакво значење. Имаше битни разговори пред, по и за време на акцијата. Не се ставани колку да пополнат време.Никој ги нема притиснато, едноставно почна друг тип на "акција" во серијава, па нема време за секс сцени
Ќе се вратат на голотија понатаму каде за тоа ќе има место и потреба, HBO има муда, вкус и тајминг.
Баш ќе проверам сега пак. Се мислам дека е другата, и поцрна беше таа.Уствари можно е да сум грешка, не ја загледав добро помошничкава, две се и двете се хот. Оваа можно е да е другата.
Како си ме насмеал. Работава, жалиме некого, не знаеме кого. Ќе има и други згодни жени, верувајте во ХБО.Уствари можно е да сум грешка, не ја загледав добро помошничкава, две се и двете се хот. Оваа можно е да е другата.
Мене за сите убави жени ми е жал, што потреба има да ги убиваат? Мажите нека се кољатКако си ме насмеал. Работава, жалиме некого, не знаеме кого. Ќе има и други згодни жени, верувајте во ХБО.
Да другата еБаш ќе проверам сега пак. Се мислам дека е другата, и поцрна беше таа.