UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Сите што ќе кажат дека незаслужено Челзи е во финале треба сериозно да си ја преиспитаат главата,па добро бе иста утакмица гледавме ние?

Барса само си кружеше околу гол и набиваше посед и тоа ли е доволно за финале?

Поштено си изгуби Барса а Челзи е таму каде што е.

Честитки до фановите на Челзи и многу среќа им посакувам во финалето затоа што ќе им треба.

Поздрав и немојте со такви да не речам глупави коментари дека Челзи незаслужено е во финале.

п.с Да ги пофалам и судиите,просто ме изнанадија со судењето особено што судеа доста биден меч и тоа на Барселона.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Каков шокантен резултат, ама Барса во секој поглед не е повеќе истата од лани.

Само колку е заслужено ова финале на Челзи, дали фановите на челзи изборјаа колку стативи и пречки имаше на нивниот гол во последниве натрепвари (овој, првиот со Барса, со Арсенал во саботата и др).
Не, ама затоа мислам дека ги собраа головите, 3-2 од двомечот. Знам дека таа статистика со голови не е баш битна за фан на Барселона, ама ете, чисто да ја има некаде. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ако одат понатаму Челзи....подобро е недела дена да не уклучувате фејсбук....оти можам да замислам што ќе биде со статусите. :pos:
Фејсбукот ќе биде плав ...oh wait it already is ;D

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Пазете не ги спомнувајте Торес и Рамиреш во темата Фан Клуб Фарселона, бидејќи доколку не ги фалите играчите на фарса ќе бидат избришани вашите мислења, а можно е и бан да лапнете :tapp:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.761
Поени од реакции
8.016
Еве да не речат дека овие од Јувентус имале исто мислење и дека сите биле проБарса.Без играч помалку беа, не заборавај.
Само ќе те потсетам, Јувентус - Киево 1 - 1

Шансите, посед на топка, шутеви... исто во овој случај e Барселона... како и бранењето цели 90 минути.

После мечот, ваљда не рече дека Киево заслужи да победи? Во овој случај ти е Барса. Да бидеме реални.

Не сум фан на Барса, така да... :D Само си кажав мое мислење.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А чекај бе, сеа гледам дека некои од вас викаат дека пеналот беше заслужен :pos:

Вие сте луди, толку од мене

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Епа то со розевиот дрес е традиција и тој е официјален уште од основањето на Јуве,ама то ти не можиш да го знајш пошто вие и амблемот го сменавте и го тргнавте крстот само за да не му се сронат бисерите на Арапите.За пари и гзот ако треба ќе го продајте
Шо да прајме продадени души сме ние. Патем направив обид да тролам малце, ништо лично не се љути одма ;)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ајде сеа нека каже меси за колку ја шитна утакмицава :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Глеј сеа, една мини анализа.
1. Црвениот за Тери, ок, чист црвен картон. После тоа видовме (не знам кој виде, јас не) само една снимка од тоа како го удрил Санчез.
2. Пенал за Барселона, фаул од Дрогба над Цеск. Во прв момент се чинеше пенал, после од снимката се виде дека не е. И кога требаше да има уште една снимка за да ни се расчистат сите сомнежи, таја не дојде. Меси промаши.
3. Офсајд-от на Алвеш, каде после тоа постигнаја гол, но беше правилно поништен. 4 снимки од најлошата камера, се со цел да не убедат дека „немаше офсајд“.
4. Имаше црвен картон за Лампард, но, ако му дадеше него црвен картон, требаше и предходно на Фабрегас. Барем јас така мислам. Епа сеа, видете и вие.

Можно е толку да сакат Барселона да одела во финале ?!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.747
Поени од реакции
52.705
Хмм, може некој да потврди дека Иванович доби жолт? Се мислев дека Дрогба доби.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.790
Поени од реакции
49.714
и јас тоа викам... сега или никад :icon_lol:
време е мојот пулен да покаже уште еднаш чија куќа мрсно јаде !!​
не дека сум јас најзвер на форумов откако постои али реално мслам дека е време е да ми се поклоните !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom