Он му е брат на кралот што умре...А овој Ренли нели беше со Роберт таму во кралството во првата сезона. Сега е посебно. Како дојде до тоа? Избега кога умре кралот? Или немаше ништо во серијата?
Знам тоа. Не ми текнува дали избега од кралството кога умре Роберт. Дека сега нели посебно си е и ќе се бори за тронот.Он му е брат на кралот што умре...
Да, од кога умре Роберт избега со дечко му на југ, инаку дечко му е од многу моќна и богата фамилија и го подбуцна да биде претедент за тронот со тоа што му вети дека неговите поданици и фамилија ќе застанат зад него.Знам тоа. Не ми текнува дали избега од кралството кога умре Роберт. Дека сега нели посебно си е и ќе се бори за тронот.
Епа и во книгите не е опишана како убава и женствена, баш напротив, таа е воин со големо искуство и капетанува еден од бродовите на флотата на Грејџој.Не дека е премногу важно, ама можеле некоја поубава да изберат за ќерката на Белон Грејџој.
Никаде нема правило жените воини со големо искуство да не бидат многу згодниЕпа и во книгите не е опишана како убава и женствена, баш напротив, таа е воин со големо искуство и капетанува еден од бродовите на флотата на Грејџој.
палете се на вештерки...Доста се палите на инцести бе... што народ ќе бевте...![]()
Не дека е премногу важно, ама можеле некоја поубава да изберат за ќерката на Белон Грејџој.
А демек татко и' и брат и' се мистер универзум, па и она да е убава, а?Никаде нема правило жените воини со големо искуство да не бидат многу згодни![]()
Види вака, не сум ниту женско, ниту хомосексуалец, за да мислам на нејзиниот брат или таткоА демек татко и' и брат и' се мистер универзум, па и она да е убава, а?![]()
Фала богу, у Спартакус од што има често еротски сцени неможеш да се сконцентрираш на приказната...Абе намерно не се сите глумици манекенки у серијава за да не ве деконцентрира, да можете од време на време да обрнете внимание на тоа што го зборат![]()