Он му е брат на кралот што умре...А овој Ренли нели беше со Роберт таму во кралството во првата сезона. Сега е посебно. Како дојде до тоа? Избега кога умре кралот? Или немаше ништо во серијата?
Знам тоа. Не ми текнува дали избега од кралството кога умре Роберт. Дека сега нели посебно си е и ќе се бори за тронот.Он му е брат на кралот што умре...
Да, од кога умре Роберт избега со дечко му на југ, инаку дечко му е од многу моќна и богата фамилија и го подбуцна да биде претедент за тронот со тоа што му вети дека неговите поданици и фамилија ќе застанат зад него.Знам тоа. Не ми текнува дали избега од кралството кога умре Роберт. Дека сега нели посебно си е и ќе се бори за тронот.
Епа и во книгите не е опишана како убава и женствена, баш напротив, таа е воин со големо искуство и капетанува еден од бродовите на флотата на Грејџој.Не дека е премногу важно, ама можеле некоја поубава да изберат за ќерката на Белон Грејџој.
Никаде нема правило жените воини со големо искуство да не бидат многу згодниЕпа и во книгите не е опишана како убава и женствена, баш напротив, таа е воин со големо искуство и капетанува еден од бродовите на флотата на Грејџој.
палете се на вештерки...Доста се палите на инцести бе... што народ ќе бевте...
Не дека е премногу важно, ама можеле некоја поубава да изберат за ќерката на Белон Грејџој.
А демек татко и' и брат и' се мистер универзум, па и она да е убава, а?Никаде нема правило жените воини со големо искуство да не бидат многу згодни
Види вака, не сум ниту женско, ниту хомосексуалец, за да мислам на нејзиниот брат или таткоА демек татко и' и брат и' се мистер универзум, па и она да е убава, а?
Фала богу, у Спартакус од што има често еротски сцени неможеш да се сконцентрираш на приказната...Абе намерно не се сите глумици манекенки у серијава за да не ве деконцентрира, да можете од време на време да обрнете внимание на тоа што го зборат