- Член од
- 30 март 2012
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 38
Ма ни он не знае што е или она бешеcekaj so si ti masko ili zensko posto na pol ti pisis masko
ili si hermafrodit
Ма ни он не знае што е или она бешеcekaj so si ti masko ili zensko posto na pol ti pisis masko
ili si hermafrodit
Женско сумМа ни он не знае што е или она беше
90 posos od narovdov tvojava kombinacija ne ja podrzuva a mojata edno 100 posto od Makedonija ja podrzuvaat [/quote]cekaj so si ti masko ili zensko posto na pol ti pisis masko
ili si hermafrodit
--- надополнето: 12 април 2012 во 17:19 ---
[quote="katebebrat, post: 4908083, member: 56457"
Не сум се заљубила во албанец. Туку едноставно ме интересираа и другите што мислат за ова.
Женско сум
--- надополнето: 12 април 2012 во 17:25 ---
90 posos od narovdov tvojava kombinacija ne ja podrzuva a mojata edno 100 posto od Makedonija ja podrzuvaat
албанец и македонка не се вери него национална припадност. Уживај.Дали ја подржувате оваа љубов? На пример тој да е албанец а таа да е македонка.
А каква врска има ако тој е албанец, а она македонка со вероисповед?Дали ја подржувате оваа љубов? На пример тој да е албанец а таа да е македонка.
Никој не се раѓа атеист, можеш така да ги воспиташ, пример да си ги почитуваат и двете вери...Не мешајте баби и жаби ...... ако ви се родат децата атеисти океј ама ако се верници кој пат ќе го фатат ?
Мет, убаво си опишал се, но еве да речеме дека и двајцата се Атеисти, а и нивните фамилии се такви(нерелигиозни), па накрај би останала само националната разлика(јазична пред се) .............. а што се однесува до името на детето, па некаков компромис, нека биде некакво странско интернационално(универзално)име, такви имиња има многу, кои нема да задираат во чувствата на нитуеден од родителите !Еве вака да почнеме
Прво. Свадбата ќе биде степен повесела од еден погреб , намуртени фаци , неубава атмосфера , едноставно никаква атмосфера ...
Второ. Името на детето ухуу ќе наоѓаат некој компромисни решенија
Трето. Не дај боже девојката да е феминистка и се ебал векот т.е. веројатно не е можно старт тоа ..
Четврто. 80% од луѓето што ја познаваат , сакаат па веројатно и него ќе ги осудат ...
И да ви кажам право ебате таквиот живот али ... у случај кога стварно има љубов ќе го истрпат сето од горенаведеното и ќе им биде убаво на нив двајца барем (ваљда) но во секој случај пожелно е доколку може да се одбегне ваквата врска
п.с. зборувам за православна Македонка + мусламан Албанец
Ако се родителите Атеисти, биди сигурен дека и детето/децата ќе бидат исти марки, а ако родителите се верници и тоа од различни вери е тука е малце покомплицирано, според мене детето би требало да ги почитува и познава и двете вери, но името на детето да биде странско интернационално !Не мешајте баби и жаби ...... ако ви се родат децата атеисти океј ама ако се верници кој пат ќе го фатат ?
Да де да од в џамија ќе ојт свеќа в црква да палит .... седи бе аман , еве на пример мене никој не ме воспитал да сум атеист сам си одлучив да веруван во еволуција а не во библија ..... можда требаше да напишам ако се погодат децата а не да се родат атеистиНикој не се раѓа атеист, можеш така да ги воспиташ, пример да си ги почитуваат и двете вери...
Зашто да не бе... Секој си прави компромиси... Ако толку се сакаат, ќе се потрудат, шознам, може пример да одлучат едно дете в џамија, друго во црква... јбг живот...Да де да од в џамија ќе ојт свеќа в црква да палит .... седи бе аман , еве на пример мене никој не ме воспитал да сум атеист сам си одлучив да веруван во еволуција а не во библија ..... можда требаше да напишам ако се погодат децата а не да се родат атеисти