Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Мајката на Наполи ме упропастија копилина смрдени. Пак овој нашиов шо се изглупирал црвен со добил? Мамето негово!

Маркети бе, ваква утакмица ваке да га усере ова немам видено !!

Толку лошо поставен голман на слободен удар не сум видел од времето на Томе Пачовски !!

Како и да е заслужи Јуве да ги згази гомна сељачки, како са 3-ти не ми е јасно !!

Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?

види го на роналдо од реал голот против атлетико па ќе видиш барем двојно полоша реакција......

Моментално во фан клуб Милан
flip-the-table.jpg
2-3 коментари дека Пирло играт одлично, ништо поќе не знам зошто овеличуваш.

Леле каква МЕШТЕНА ЛЕЧЕ..

у 90+ 2 гола даваат за 1-2...

Џеноа сеа е посериоооозноооо ,, Играат со Милан на Сан Сиро.. значи лако Џеноа може да го јаде...

Е баш сакам лече да се спаси а да отпаднат овја глупациве фиорентина

Не крши филм дечкото мисли интересен е :icon_lol:
Не за друго, сликата е интересна. Нема врска што кај вас во фан клуб не е така. Кај мене беше исто вака, само што брат ми фрли пепељара од нервоза:pos:

Не за друго, сликата е интересна. Нема врска што кај вас во фан клуб не е така. Кај мене беше исто вака, само што брат ми фрли пепељара од нервоза:pos:
Сликата може е интересна коа ќе ја видиш прв пут, втор пут.. ама на свако ка што ја ставаат овде и сликата ќе ти се одмили :)

Сликата може е интересна коа ќе ја видиш прв пут, втор пут.. ама на свако ка што ја ставаат овде и сликата ќе ти се одмили :)
Јас прв пат ја гледам па може затоа ми беше интересна. Плус и се поклопи со нервозата на брат ми:)

Добро има некој што гледаше Наполи гнасине да каже кој кур му беше? Ни тие ни Лацио, ни Удинезе не заслужвет 3то место, златен Интер.

Иначе Хејтери, ајде хејтајте колку сакате ама на голот на Милито му претходеше чист пенал, вие хејтајте пак дека Интер го местат у Куп Уефа да влезе :pos: :pos:

Смеј се ти смеј се, ама ако продужат и наредно коло со победи, они ќе ги отпишат Милан од титула па ќе ја биде zero tituli работава. :D
Не им одговара на Милан комшииве да им имаат шанси за ЛШ на 2 кола до крај ама Удинезе ќе им пресуди наредно коло, на сила играат сеа, без некоја желба за надигрување.

Маркети бе, ваква утакмица ваке да га усере ова немам видено !!

Толку лошо поставен голман на слободен удар не сум видел од времето на Томе Пачовски !!

Како и да е заслужи Јуве да ги згази гомна сељачки, како са 3-ти не ми е јасно !!

Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?

Пеерче,Дел Пиеро е ова:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom