види го на роналдо од реал голот против атлетико па ќе видиш барем двојно полоша реакција......Маркети бе, ваква утакмица ваке да га усере ова немам видено !!
Толку лошо поставен голман на слободен удар не сум видел од времето на Томе Пачовски !!
Како и да е заслужи Јуве да ги згази гомна сељачки, како са 3-ти не ми е јасно !!
Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?
2-3 коментари дека Пирло играт одлично, ништо поќе не знам зошто овеличуваш.Моментално во фан клуб Милан
http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?
Да, распродажба со 70% попуст ќе има.Е баш сакам лече да се спаси а да отпаднат овја глупациве фиорентина
Не крши филм дечкото мисли интересен е2-3 коментари дека Пирло играт одлично, ништо поќе не знам зошто овеличуваш.
Не за друго, сликата е интересна. Нема врска што кај вас во фан клуб не е така. Кај мене беше исто вака, само што брат ми фрли пепељара од нервозаНе крши филм дечкото мисли интересен е
Сликата може е интересна коа ќе ја видиш прв пут, втор пут.. ама на свако ка што ја ставаат овде и сликата ќе ти се одмилиНе за друго, сликата е интересна. Нема врска што кај вас во фан клуб не е така. Кај мене беше исто вака, само што брат ми фрли пепељара од нервоза
Јас прв пат ја гледам па може затоа ми беше интересна. Плус и се поклопи со нервозата на брат миСликата може е интересна коа ќе ја видиш прв пут, втор пут.. ама на свако ка што ја ставаат овде и сликата ќе ти се одмили
Пеерче,Дел Пиеро е оваМаркети бе, ваква утакмица ваке да га усере ова немам видено !!
Толку лошо поставен голман на слободен удар не сум видел од времето на Томе Пачовски !!
Како и да е заслужи Јуве да ги згази гомна сељачки, како са 3-ти не ми е јасно !!
Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?