Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
И после пак кажете Јуве не заслужува да го земе скудето... до сега со сите екипи се бореа до последна секунда!

Како само ги мотивира Конте, то е чудо.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
И после пак кажете Јуве не заслужува да го земе скудето... до сега со сите екипи се бореа до последна секунда!

Како само ги мотивира Конте, то е чудо.
Според мене и Јуве и Милан ја заслужуваат, само треба да изджиме до крај и да видиме каде ќе оди титулата.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285

Доминација!!!

Според мене , Јувентус ја ЗАСЛУЖУВА СКУДЕТОТО оваа година.. Над 90 % од натпреварите оваа година сме ги доминирале и тоа какоо... Единствени без пораз и со најдобра одбрана ..

Играта на Јувентус е по убава за неутралниот навивач со таа на Милан ..

СЛЕДНО КОЛО

Милан-Џеноа
Чезена-Јувентус

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колку и да ги мразам за она што ми го направија со Киево..Јувентус се екипата која заслужува да биди шампион..прво поради тоа што играат убедливо најдобар фудбал во Сериа А оваа сезона,второ бидејќи се единствени непоразени,трето поради тоа што на сите дерби натпревари докажаа дека се зрела екипа и ги надиграа своите противници,четврто поради тоа што гинат на теренот и се борат за секоја можна топка.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Доминација!!!

Според мене , Јувентус ја ЗАСЛУЖУВА СКУДЕТОТО оваа година.. Над 90 % од натпреварите оваа година сме ги доминирале и тоа какоо... Единствени без пораз и со најдобра одбрана ..

Играта на Јувентус е по убава за неутралниот навивач со таа на Милан ..

СЛЕДНО КОЛО

Милан-Џеноа
Чезена-Јувентус
Колку го заслужува Јувентус толку го заслжува и Милан!Кој и да освои година нема да биде незаслужено...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Колку и да ги мразам за она што ми го направија со Киево..Јувентус се екипата која заслужува да биди шампион..прво поради тоа што играат убедливо најдобар фудбал во Сериа А оваа сезона,второ бидејќи се единствени непоразени,трето поради тоа што на сите дерби натпревари докажаа дека се зрела екипа и ги надиграа своите противници,четврто поради тоа што гинат на теренот и се борат за секоја можна топка.
Предавник, од следно коло Јуве да си ги играш на тикет. Само ако ги уплатиш Милан :P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Предавник, од следно коло Јуве да си ги играш на тикет. Само ако ги уплатиш Милан :P
Не бе..ако некој ве одржи во борбата за скудетото тоа ќе бидам само јас:D..Милан ме нема паднато на Ливче уште од 2009 година кога извадија 2-2 против Рома на гости:D.. е тоа е екипа а не како Јувентус со Киево дома 1-1 :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Милан се жалат на повредите, еве ние од таборот на Јуве се жалиме на нашата реализација .. Како и да ја вртиш исто ти е хахаха :P

С

сашенко

Гостин
Милан се жалат на повредите, еве ние од таборот на Јуве се жалиме на нашата реализација .. Како и да ја вртиш исто ти е хахаха :P
Уф, да ни ги дадат головите нас а да им ги вратат сите играчи здрави сеа? Хмм, чек да размислам...НЕ:pos: знаеш шо збориш море?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Како не е исто, потпуно исто е :pos:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Има чаре за ова се вика Робињо.
Ако сакате земете го ефтино ќе ви го дајме.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Се шалам бре, и ние се жалиме за нешто и они се жалат за нешто, сите си се жалат за по нешто ...
--- надополнето: 12 април 2012 во 01:05 ---
Дури сега го видов голот на Суљо стварно јебачки е, дефинитивно гол на колото...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Пеерче,Дел Пиеро е ова:pipi:

Брат и Роналдињо, Роберто Карлос, Пирло и Жунињо Пернабукано у најдобри денои у еден играч ако сака нека е тоа беше голманска грешка, ја сум тренирал фудбал и сум бил голман, и тоа беше срамотилак за голман у Сериа А, можда немаше пак да ја фати пошто како видов идеше до статива топката, али многу лошо беше поставен !

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Џеноа сеа е посериоооозноооо ,, Играат со Милан на Сан Сиро.. значи лако Џеноа може да го јаде...
Ги мразам клошариве, една отпадната Чезена неможеа да ја победат .. уште нив ги чекав само, им посакувам до крајот на сезоната да се преселат во bwin лигата :D

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Увек го фаќам Интер на спортска.:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop