Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Боооо што несреќа ќе беше ова сезонава :D
Пак ќе се молиме на второто полувреме :icon_mrgr:

2 одлични голови во првото полувреме на натпреварот Јуве-Лацио. Тоа ти е Лацио и кога се гомна(а секогаш се) пак ти го пикнат кога не треба!!! :sneaky:

хахахахаах КОЛКУ САМО ШАНСИ ПРОМАШИВМЕ ..

На место да ја напраивме 2-0 овие 1-1 :facepalm:

АЛИ ВО 2 полувреме ТОРПЕДИРАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

МОРААААА... АЈМОООО ЈУВЕ :icon_lol:

Еве кој треба да биде прв голман на Италија кога ќе се пензионира Буфон. Браво за Маркети, не му е прв натпревар вака да брани (y).

Само што сакав да пишам дека Лацио нема што да бара во Торино ете еден посран гол.
Да не беше Маркети 4-0 ќе беше, ама и да беше некој расен стрелец во Јувентус 3-0 ќе беше :)
Со многу висок интензитет играат во првото полувреме очекувам пеколен притисок во второто чисто сумљам дека Лацио има капацитет да го издржи.
--- надополнето: 11 април 2012 во 21:58 ---
Бранче:

Сега контра на Лацио....2 против 3цааа....3ца против 5минаа...
:tapp:

Искулирајте бе, ја опнав Х-1, затоа Лацио израмни :icon_lol:
--- надополнето: 11 април 2012 во 22:11 ---
Иначе за време на паузата на полувреме глеав Дортмунд - Баерн, тој Левандовски е машина, детево е егзекутор невиден, како би им легнал на Јувентус, он или Фалкао то чудо едно !!
Фалкао со Пирло у оваа форма 40 гола би дал догодина :)

Наполи :tapp: зашто сике заштооооо :pos:

Циганана бе, ако даде Јуве гол и да тепаја инвалидиве уште Реал ќе ја чекав за 8 000, ццц да даде господ Тери све женете да им ги изебе

Циганана бе, ако даде Јуве гол и да тепаја инвалидиве уште Реал ќе ја чекав за 8 000, ццц да даде господ Тери све женете да им ги изебе

Кладба дека ке му биде втор пат? :pos: (мене баерн за 2к)

Пандев директен црвен. :pos:

Што направи нашиов? :)

Не дека у другиве не се мести ама у иаталија значи стварно ова не е нормалон еве на пример денеска лече класична местенка

Не дека у другиве не се мести ама у иаталија значи стварно ова не е нормалон еве на пример денеска лече класична местенка
Па многу јасно дека е местена на Катанија не и требаат бодови.

Моментално во фан клуб Милан
flip-the-table.jpg

Маркети бе, ваква утакмица ваке да га усере ова немам видено !!

Толку лошо поставен голман на слободен удар не сум видел од времето на Томе Пачовски !!

Како и да е заслужи Јуве да ги згази гомна сељачки, како са 3-ти не ми е јасно !!

Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom