Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Брат и Роналдињо, Роберто Карлос, Пирло и Жунињо Пернабукано у најдобри денои у еден играч ако сака нека е тоа беше голманска грешка, ја сум тренирал фудбал и сум бил голман, и тоа беше срамотилак за голман у Сериа А, можда немаше пак да ја фати пошто како видов идеше до статива топката, али многу лошо беше поставен !
Голманска грешка можеби беше, не викам не, но за мене најголема грешка при слободен има направено Касиљас. Таков голман да направи такво нешто? Зидот го намест на ВТОРА статива, кога прими гол од Дел Пиеро.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Голманска грешка можеби беше, не викам не, но за мене најголема грешка при слободен има направено Касиљас. Таков голман да направи такво нешто? Зидот го намест на ВТОРА статива, кога прими гол од Дел Пиеро.
Абе ти стави ги сите 10 души во жив ѕид, Дел Пиеро пак ќе те заебе :icon_lol:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Конте: За сега е со во ред, повторно сме на водечката позиција. Милан не притиска, но тоа ни одговара.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.253
Поени од реакции
14.557
Милам дека ова коло беше најдобро ова сезона... или барем најинтересно.

Многу интересен финиш ќе има лигата, не само борба за првото место, туку и за ЛШ и за опстанок.

Во опасна зона се и екипи како Фиорентина и Џенова, сигурно никој не се надеваше на такво нешто на почетокот од сезоната. Резултатите така добро испаднаа за борбата за трето место, пред се одат на рака на Рома, а кој знае, можеби дури и Интер. Наполи се отпиша, Удинезе губи здив полека, па според мене моментално Рома му е најголем конкурент на Лацио. Сега да ја победат дома Фиорентина, па потоа ќе биде крваво во Торино со Јувентус...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Лече тешко дека ќе се спаси..

Играат против Наполи оваа коло , после против Лацио у Рим , па имаат да играт против Јувентус на Торино..

За 3-то место Лацио е сигурна! Интер-Рома Наполи у Евро Лига..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Милам дека ова коло беше најдобро ова сезона... или барем најинтересно.

Многу интересен финиш ќе има лигата, не само борба за првото место, туку и за ЛШ и за опстанок.

Во опасна зона се и екипи како Фиорентина и Џенова, сигурно никој не се надеваше на такво нешто на почетокот од сезоната. Резултатите така добро испаднаа за борбата за трето место, пред се одат на рака на Рома, а кој знае, можеби дури и Интер. Наполи се отпиша, Удинезе губи здив полека, па според мене моментално Рома му е најголем конкурент на Лацио. Сега да ја победат дома Фиорентина, па потоа ќе биде крваво во Торино со Јувентус...
На коска ќе одиме во Торино, обично кај Јуве на гости подобро играме(y)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Pandev namerno napravi crven karton za veligden vo rodnata Strumica da si bil :D
Хахахаха ама каков сељачки фаул направи, се гледа дека е наше дете :D Вториот гол на Аталанта не беше лош.
Кој сака нека си гледа хајлајтс, ги има сите утакмици - http://www.matchhighlight.com/latest-goals/italy/calcio-serie-a/napoli-0-1-atalanta/

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Утрово починал играчот на Лацио, 17 годишниот Mirko Fersini кој од 6-ти април бил у кома поради собраќајна несреќа.

http://www.ilmessaggero.it/articolo.php?id=190681&sez=HOME_ROMA

Нека почива у мир! :(
--- надополнето: 12 април 2012 во 16:14 ---

Еве и видео, малиот удрел со својот мотор у контињер :unsure:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
"Conte seemed like Al Pacino talking to the team," Gattuso told reporters. "When I heard him, I jumped off the couch and started doing skip exercises!

:cuc:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
На коска ќе одиме во Торино, обично кај Јуве на гости подобро играме(y)
Па последните 3-4 години нон стоп победувавте што во купот што во лигата на Олимпискиот стадион во Торино, али на новиов стадион ви го кажавме вицот во купот 3-0, веројатно и следниот натпревар во Торино така ќе биде

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Па последните 3-4 години нон стоп победувавте што во купот што во лигата на Олимпискиот стадион во Торино, али на новиов стадион ви го кажавме вицот во купот 3-0, веројатно и следниот натпревар во Торино така ќе биде
Тешко дека така ќе биде, не си играјте со ранета волчица :cool::D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom