Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мајката на Наполи ме упропастија копилина смрдени. Пак овој нашиов шо се изглупирал црвен со добил? Мамето негово!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Маркети бе, ваква утакмица ваке да га усере ова немам видено !!

Толку лошо поставен голман на слободен удар не сум видел од времето на Томе Пачовски !!

Како и да е заслужи Јуве да ги згази гомна сељачки, како са 3-ти не ми е јасно !!

Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?
види го на роналдо од реал голот против атлетико па ќе видиш барем двојно полоша реакција......

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Леле каква МЕШТЕНА ЛЕЧЕ..

у 90+ 2 гола даваат за 1-2...

Џеноа сеа е посериоооозноооо ,, Играат со Милан на Сан Сиро.. значи лако Џеноа може да го јаде...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е баш сакам лече да се спаси а да отпаднат овја глупациве фиорентина

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не крши филм дечкото мисли интересен е :icon_lol:
Не за друго, сликата е интересна. Нема врска што кај вас во фан клуб не е така. Кај мене беше исто вака, само што брат ми фрли пепељара од нервоза:pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Не за друго, сликата е интересна. Нема врска што кај вас во фан клуб не е така. Кај мене беше исто вака, само што брат ми фрли пепељара од нервоза:pos:
Сликата може е интересна коа ќе ја видиш прв пут, втор пут.. ама на свако ка што ја ставаат овде и сликата ќе ти се одмили :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Сликата може е интересна коа ќе ја видиш прв пут, втор пут.. ама на свако ка што ја ставаат овде и сликата ќе ти се одмили :)
Јас прв пат ја гледам па може затоа ми беше интересна. Плус и се поклопи со нервозата на брат ми:)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Добро има некој што гледаше Наполи гнасине да каже кој кур му беше? Ни тие ни Лацио, ни Удинезе не заслужвет 3то место, златен Интер.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Иначе Хејтери, ајде хејтајте колку сакате ама на голот на Милито му претходеше чист пенал, вие хејтајте пак дека Интер го местат у Куп Уефа да влезе :pos: :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.747
Смеј се ти смеј се, ама ако продужат и наредно коло со победи, они ќе ги отпишат Милан од титула па ќе ја биде zero tituli работава. :D
Не им одговара на Милан комшииве да им имаат шанси за ЛШ на 2 кола до крај ама Удинезе ќе им пресуди наредно коло, на сила играат сеа, без некоја желба за надигрување.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Маркети бе, ваква утакмица ваке да га усере ова немам видено !!

Толку лошо поставен голман на слободен удар не сум видел од времето на Томе Пачовски !!

Како и да е заслужи Јуве да ги згази гомна сељачки, како са 3-ти не ми е јасно !!

Иначе дајте табела баш би сакал Фиорентина да отпадне, Лече си победи они не, како е ситуацијата тамо ?
Пеерче,Дел Пиеро е ова:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom