LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ја догледав сега пред малку.. иначе крајот беше солиден, некако како да се насетуваше шо уствари ќе се случи уште на почетокот на 6тава сезона.. сепак супер серија и ќе ми недостига, а тие неразјаснетите прашања " what happened, happened, you have to let it go " (y)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637

Се сеќавате ли на проколнатите бројки од „Изгубени“? 4, 8, 15, 16, 23, 42? Оние со кои Харли освои џек пот од 114 милиони долари, и подоцна му донесоа многу несреќи?
Епа сега, во пресрет на Mega Millions кој нуди рекорден џек-пот (достигна до 640 милиони долари), продуцентот на „Изгубени“, Дејмон Линделоф ги уплати токму овие бројки за колото во петок.
Линделоф „твитнал“ дека не можел да одолее, и вели дека не треба да се играат овие бројки на вечерашното Mega Millons, бидејќи тие се проколнати. И бидејќи не сака да го дели својот џек-пот со уште некој друг.

http://www.primetime.mk/producentot-na-izgubeni/

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

Се сеќавате ли на проколнатите бројки од „Изгубени“? 4, 8, 15, 16, 23, 42? Оние со кои Харли освои џек пот од 114 милиони долари, и подоцна му донесоа многу несреќи?
Епа сега, во пресрет на Mega Millions кој нуди рекорден џек-пот (достигна до 640 милиони долари), продуцентот на „Изгубени“, Дејмон Линделоф ги уплати токму овие бројки за колото во петок.
Линделоф „твитнал“ дека не можел да одолее, и вели дека не треба да се играат овие бројки на вечерашното Mega Millons, бидејќи тие се проколнати. И бидејќи не сака да го дели својот џек-пот со уште некој друг.

http://www.primetime.mk/producentot-na-izgubeni/
300 проклетства да му донесат и на крајот да дојде Кришчн Шепард и да му каже дека кога мислел дека го снима ЛОСТ, уствари бил мртов.

Триста пцовки овде

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Оh, boo hoo. Никогаш не сте ни биле ЛОСТ фанови ако не сте ги изиграле бројките.
Јас уште на А1 кога идеше, ги имав ставено. И мајка ми гледаше тогаш, пред да се расипе со турциве, ќе ми го фрлеше лотото.. :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не сум ги играл бројките од Lost никогаш на лото и слични работи, ама знам дека особено бројот 23 ми се постојано провлекува низ животот. Некогаш и другите броеви влегуваат во комбинација. Ете некое време си ја подигнав кредитната картичка, отварам да ја видам шифрата и гледам - 4823. Лок+Хуго+Џек :confused:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ете некое време си ја подигнав кредитната картичка, отварам да ја видам шифрата и гледам - 4823. Лок+Хуго+Џек :confused:
Да ни го кажеше целосно бројот и кодот, да видиме дали има и некоја друга поврзаност... Дата на истекување, едно-друго... :)

Нема кај нас 42 на лото, не оди комбинацијата... а и за тие пари не вреди да ризикуваш толку несреќи :)

Туку, зимава дојде, а?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Да ни го кажеше целосно бројот и кодот, да видиме дали има и некоја друга поврзаност... Дата на истекување, едно-друго... :)

Нема кај нас 42 на лото, не оди комбинацијата... а и за тие пари не вреди да ризикуваш толку несреќи :)

Туку, зимава дојде, а?
Еве, дата на истекување 10/16. 1+0+1+6=8. Пак.:)

А што се однесува до зимава, да, дојде. Иако звучи чудно кога ќе му го кажеш тоа на некој што не прати GoT.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Од пуста тврдоглавост не ја гледаш, вреќа сол ќе изедеш попрво отколку да спуштиш 10 епизоди и да видиш што е како е. Се утепа од фалење дека си ја прочитал книгата :)

И да LOST е најдобра и покрај тоа што ја покакаа на крајот. Замисли да не ја покакаа, па макар вселенски брод да полеташе да им овакво све по список... :mad:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Добро бе мајка му стара само на мене ли ми се допадна крајот?
Изгледа дека очекував нешто ептен глупо за крај па затоа :).
Кој знае што се очекувале вие.
@Io Sono Interista's sig :I see what you did there

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сејте мирни, не мрчите за Lost, може и GoT ќе ја оплескаат на крајот :)...
Ве гледам не мојте да дочекате до 1-ви дури и овде почнавте за пишите за GoT.

Kajgana Shop

На врв Bottom