LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Гледам на анкетава ретко на кого му се допаднал крајот.
Искрено мене ми се допадна.Можеби пошто очекував некој дебилен крај па ова некако ми дојде ок.Не беше се објаснето ама сепак беше добар крајот.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дали можеби има превод на македонски за сите сезони.. За распустов можам да си дозволам да ги прегледам уште еднашка сите сезони ама сакам кејфски со македонски превод ако има..

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Ја гледав уште од самиот почеток кога ја даваа на А1, првите пет сезони беа чудо, но само крајов ме зезна, не го сфатив крајот на серијата, ај ако има некој што го сфатил да ми прерсакаже за што станува збор :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Мислам дека имаше една епизода како додадок за сите останати мистерии. Ако има тоа ако може по ПП да ми пратите ?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мислам дека имаше една епизода како додадок за сите останати мистерии. Ако има тоа ако може по ПП да ми пратите ?
Не дека во 11 минути можат да објаснат којзнае колку, ама ајде. Пратено.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ова на крајот не требало да го направат демек сите биле мртви,што е со тие кој што умреа на островот по 2 пат значи умреле o_O Ако биле мртви како некој може да го напушти островот,што е со тие како Џулиет кој што не умреле а сепак се на островот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Според мене првите три ипол сезони беа чудо, потоа почнаа да се заплеткуваат ептен и да пропаѓаат во тешки гомна. Но тоа не значи дека не ми е омилена серија evah и дека финалето не го очекував повеќе од моментот кога ќе дипломирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom