LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Гледам на анкетава ретко на кого му се допаднал крајот.
Искрено мене ми се допадна.Можеби пошто очекував некој дебилен крај па ова некако ми дојде ок.Не беше се објаснето ама сепак беше добар крајот.

Дали можеби има превод на македонски за сите сезони.. За распустов можам да си дозволам да ги прегледам уште еднашка сите сезони ама сакам кејфски со македонски превод ако има..

Ја гледав уште од самиот почеток кога ја даваа на А1, првите пет сезони беа чудо, но само крајов ме зезна, не го сфатив крајот на серијата, ај ако има некој што го сфатил да ми прерсакаже за што станува збор :)

Мислам дека имаше една епизода како додадок за сите останати мистерии. Ако има тоа ако може по ПП да ми пратите ?

Мислам дека имаше една епизода како додадок за сите останати мистерии. Ако има тоа ако може по ПП да ми пратите ?
Не дека во 11 минути можат да објаснат којзнае колку, ама ајде. Пратено.

Ова на крајот не требало да го направат демек сите биле мртви,што е со тие кој што умреа на островот по 2 пат значи умреле o_O Ако биле мртви како некој може да го напушти островот,што е со тие како Џулиет кој што не умреле а сепак се на островот.

422.gif

Според мене првите три ипол сезони беа чудо, потоа почнаа да се заплеткуваат ептен и да пропаѓаат во тешки гомна. Но тоа не значи дека не ми е омилена серија evah и дека финалето не го очекував повеќе од моментот кога ќе дипломирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom